Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Anti-MLM

Mostanában egyre inkább terjedőben vannak korunk rákfenéi - a "legyünk gazdagok, és ne dolgozzunk" életérzés - a Muli-Level Marketing cégek, az ismertek közt az FLP és az Amway. Ez a blog ellenzi ezt sarlatánkodást. Érveket, indoklásokat várok pro és kontra, természetesen a blog bejegyzései az MLM ellen fognak szólni, ellenben senkit nem moderálunk ki, ha a véleményét konszolidáltan tárja elő. Az vezető blogger: urstupid. Kellemes időtöltést.

Hozzászólások

  • hjbio: Szüksége van-e kölcsönre az adósság rendezéséhez vagy a számlák kifizetéséhez? A bankjai és más pé... (2020.11.04. 23:19) Kérem tegyék meg tétjeiket: Barátságok, kapcsolatok
  • Johann Johann: Szüksége van sürgős pénzügyi kölcsönre? * Jóváhagyja az expressz kölcsönöket, és azonnal utaljon ... (2020.05.12. 04:29) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • Johann Johann: Szüksége van sürgős pénzügyi kölcsönre? * Jóváhagyja az expressz kölcsönöket, és azonnal utaljon ... (2020.05.12. 04:28) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • Johann Johann: Szüksége van üzleti kölcsönre vagy személyes kölcsönre. Itt gyorshitelt kérhet és könnyedén megsze... (2020.05.11. 19:47) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • Speed Runner Szeged: @Attila: De bizony kereshetsz többet mint a feletted lévő! Pont ez a jó benne! Ha többet keresel m... (2019.03.07. 21:45) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • Reactor: @szecsuáni csirke: Akkor hadd tegyem fel a kérdést. Ha ennyire übercsúcskirály megamódszer az MLM,... (2017.06.29. 21:36) Kérem tegyék meg tétjeiket: Barátságok, kapcsolatok
  • szecsuáni csirke: Kommentek nagyrészét elolvastam és igazából egyet is értek azokkal akik az mlm cégeket leszólják, ... (2013.09.11. 12:48) Kérem tegyék meg tétjeiket: Barátságok, kapcsolatok
  • Tapasztalat: Az Amway MLM céget majdnem betiltották Nagy Britániában. Az Amway UK halálközeli tapasztalata Am... (2013.08.19. 21:47) Kérem tegyék meg tétjeiket: Barátságok, kapcsolatok
  • sasmadar77: @laduczky: Azt hiszem már megadták egy másik fórumon, hogy a Touch doboz tartalmazza általában ez... (2013.05.16. 23:16) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • laduczky: @sasmadar77: Üdv. Valaki esetleg meg tudná mondani mely FLP-s termékek a legkelendőbbek,amikre a... (2013.05.12. 08:30) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • Tomé: Lájkoljátok a "Mondjunk NEMet az MLMre" mozgalmat a facebookon: www.facebook.com/pages/Mondjunk-NE... (2013.04.30. 15:53) Egy jó kis leírás az MLMről
  • Tomé: Lájkoljátok a "Mondjunk NEMet az MLMre" mozgalmat a facebookon: www.facebook.com/pages/Mondjunk-N... (2013.04.30. 15:52) Beépülés
  • Tomé: Sziasztok! Készítettem egy MLM ellenes facebook csoportot (sajnos eddig ilyen még nem volt Magyaro... (2013.04.27. 18:39) Kérem tegyék meg tétjeiket: Barátságok, kapcsolatok
  • Voldi: "Létezik egy régi mondás: Üzletben nincs barátság. Miért? Mert az emberi kapcsolatok (barátok, csa... (2013.04.07. 15:30) Kérem tegyék meg tétjeiket: Barátságok, kapcsolatok
  • sasmadar77: @carcarias: Nagyon ügyes vagy. Bár azt hittem többet is tudsz ennél. :) (2013.02.08. 00:30) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • carcarias (törölt): @sasmadar77: És szopkodod közben berkics kis fonnyadt pöcsét,amiért biztos még te fizetsz neki.. ... (2013.02.07. 08:21) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • sasmadar77: @carcarias: Látom nagyon színvonalas vagy. Értelmeset nem tudsz írni így csak a személyeskedés m... (2013.02.03. 21:08) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • carcarias (törölt): @sasmadar77: Szopkodd csak a buznyák berkics faszát,az neked való,tuti ugyanolyan buzeráns vagy m... (2013.02.03. 21:00) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • sasmadar77: @carcarias: Ügyes vagy gratulálok nálam biztos jobban nya... akarom mondani takarítasz, írni nem... (2013.02.02. 22:00) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • carcarias (törölt): @sasmadar77: Csupat kettessel,ez mit jelent seggnyaló? :)) Te beszélsz helyesírásról? :) Menjél ... (2013.02.02. 19:08) Egy FLP-s levele. Le vele!
  • Utolsó 20

Linkblog

Egy FLP-s levele. Le vele!

2007.08.28. 01:37 | urstupid | 326 komment

Címkék: marketing blog multi blog.hu pilótajáték mlm anti network marketing il flp il ferro ferro amway multi level marketing level marketin forever living products neways oriflame avon hálózati értékesítés hálózatépítő network múlti level márketing múlti márketing sunrider brókernet ökonet yess yess herbalife lri mlm women anti mlm ani mlm anti mulit level marketing anti mulit level

Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.

Lássuk.

Sziasztok Kedves Fórumozók!

Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban.
Sok mindennel megkerestek már engem (tisztítószer, takarítógép, edények stb), de nem találtam rá arra a vállalatra, amely kivívta bizalmamat.
Egészen mostanáig...
Ezen nem sokat gondolkodtam, a Forever Living Products teljes jogú tagja vagyok. Ismétlem jogú, mert csak jogaim vannak, kötelezettségem semmi: nem fizettem a belépésért, nincs tagdíj, kötelezően teljesítendő forgalom. Ez már pozitív. Aki nem tudná Aloe Vera és keleti gyógynövények állnak a palettán, tehát az egészség terén működünk, ami ma azt hiszem nagyon aktuális. Talán nem véletlen a havi 2 milliárdos forgalom és az, hogy ezzel a forgalommal a magyarországi MLM-es cégek között 1. vagyunk! Eme forgalomnak az 1/4-ét nem teljesítik a 2-10.-ig lévő cégek.
Stabil a cég, nem befolyásolja semmilyen politikai vagy a világban történt 'tragédia'.
A marketing terv egyedi, sok hozzáértő, más cégnél dolgozó hálózatépítő is elismerte.

Félreértés elkerülése végett: tényeket közlök, amelyből mindenki magának leszűrheti, hogy mit is akar gondolni az MLM-ről. Azt tudom, hogy az MLM a világ legjobb, legbecsületesebb kereskedelmi fomája. Ennél csodálatosabb munkát nem ismerek. Amikor másokat segítünk a gazdagsághoz, úgy, hogy közben mi is biztos anyagi hátteret biztosítunk magunknak. A jogdíjas jövedelmekről nem is szólva, amiért már nem dolgozunk, a pénz (sokszor az előző havi duplája) jön akkor is, ha nyaralunk, vagy beteg a gyerek), és az utódok öröklik. Ezt az fajta üzletet 1X kell felépíteni!
Több közgaszdász ismerősöm egybehangzó véleménye, hogy az EU-ba való belépés után az ország felemelkedését, az emberek anyagi helyzetének javulását többek között a hálózatos kereskedelemben látják!

Így kérek mindenkit, hogy gondolja meg, mielőtt az MLM-cégeket egy kaptafára veszik a pilótajátékokkal, amelyeknek nincs semmiféle termékalapjuk, és 'fejpénzt' kapsz: tehát nem a forgalom, hanem a behülyített emberek után kapsz pénzt. Ráadásul nagyon rövid idő után beáll, eltűnik, oda a pénzed,a hited, az energiád! Ráadásul illegális is, nagyon csúnyán büntetik!
Szóval csak a rossztól zárjátok el magatokat, amúgy meg élvezzétek az életet! :o)


És most jövök én. Aki eddig kibírta, nyugodjon meg. Én nem pofázok ilyen hosszan.
Elemezzük mi is a hibája ezeknek az állításoknak.
Saját maga állítja, hogy a cég jó. De részese a cégnek, vagyis a pozitív véleménye elfogultság. Negatív vélemény egy tagtól elfogadható lenne, ill. mindenképpen több hitelességel bírna, hiszen, ezeknek a cégeknek az egyik marketing fogása, hogy kizárólag pozitív képet festenek a cégről, valamint az egyén jövöjéről aki belép a cégbe...cégbe, na persze, csalésba...

"a havi 2 milliárdos forgalom" ellenőrizhetetlen adatt, se interneten, se hol :). Egy pr-os szájából meg minden jön csak igaz szó nem, tehát a cég sem tud bizonyítható adatokat közölni.
"Stabil a cég, nem befolyásolja semmilyen politikai vagy a világban történt 'tragédia":
és ha egy aleo vera féreg megrágja a délafrikai ültetvényeket?! Ill. néhány gerilla felgyújta azokat? Azért az csak-csak...
Minden céget befolyásol a 'politika és a világban történt dolgok'. Pl. energia árak -> előállitási költségek.

És persze a kihagyhatatlan ellentét feltüntetése; mlm -><-pilótajáték
Valóban. Az mlm valóban nem pilótajáték. Egy fokkal jobb. nem tudsz beleölni annyi pénzt hogy teljsen elszegényedj, de azért megkopaszt rendesen, persze vannak példák arra is, hogy FLP-s mindenét ebbe rakta bele...aztán lószart kapott.
De az mlm piramis alján is szopnak rendesen az emberek...akik feladják, és abbahagyják a 4. kezdőcsomag megvásárlása után (és még az az okos).

Gyerekek, ne mlm-ezetek. Ez a tanácsom.

urstupid

anti_mlm ani-mlm anti-mulit-level_marketing anti multi level marketing anti-mulit-level marketing anti mlm multi level marketin  multi_level_marketing multi-level-marketing MLM amway flp forever_living_products_neways_oriflame_avon multi-level_marketing pilótajáték hálózati_értékesítés hálózatépítő network marketing network_marketing múlti_level_márketing multi múlti level márketing il ferro il_ferro sunrider brókernet ökonet yess yess+ mlm MLM FLP Herbalife LRI MLM_women mlm multi_level_marketing multi-level_marketing blog blog.hu

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://antimlm.blog.hu/api/trackback/id/tr7245773

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Transportes Sensíveis Curitiba 2017.11.09. 05:54:26

A csodás ízű gyöngytyúkleves - Lepcsánkparty

Trackback: Mudanças Comerciais Curitiba 2017.11.08. 22:47:42

Közösségi média és mobil marketing specialista - Munka : Média

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anita-sz 2008.10.25. 16:54:25

Csak sajnálni tudom azokat, akiknek nincs mersze belevágni abba, hogy saját maguk irányítsák az életüket...
Inkább elüldögélnek a megszokott kis munkahelyükön, és köpködik azokat, akik mernek váltani.
Na az ilyen emberek megérdemlik a sorsukat!

Hajrá FLP! :) Szárnyaljatok SAS-ok!!!!

Mindenkinek sok sikert az üzlethez!

Egy szintén FLP-s :)

rudy45 2008.10.29. 18:48:57

Helló merjetek FLP-ések lenni mert jó!

É 2006 február 22 én kezdtem el, 2 pontos ,,nagy dobozzal,,

Most Manager vagyok, és havi 150- 200 ezertft mellékesem van, aki szeretne ilyen helyzetbe kerülni az irjon és beléptetem !

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.10.30. 18:01:24

FLP és ezotéria paródia

Ökomenővé lett Csobánka második küzdelme a Sátánnal

Küzdjünk együtt Gyércsók József puszintológussal és Dr.Aloe Vera asztrocsekkjeivel Lucifer ellen!

vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=55871

angie\\\'s 2008.11.04. 13:00:36

Megtért richárdnak üzenem:jó a sztori,ismerem is belülről,majd dec.1. után visszatérnék rá......kívánom, hogy legyen igazad......

deicide 2008.11.05. 00:16:45

üdv népek erre a vége fel már nem követtem merre folyt a téma de a 3/4edét kb elolvastam és azt láttam h 2 ember azt látja az egészből h van akinek bejött és ezeknek fizettek azok akiknek nem jött be... nem csak üzlet az mlm az mlm üzleti lehetőség nagykeráron való vásárlói jog minőségi termékek rendszeres passzív fizetés lehetősége ami azt jelenti h a tengerparton sms-t kapsz h most kaptál pár millát ez nem jelenti hogy aki mlmes az milliomos de a motiváltak belépnek és sokan kiesnek mert látják h jók csak az emberk lusták és nem tesznek érte semmit és valóban meg kell dolgozni érte drágák 1etértek én az ökonetben vagyok benne sokat fizettem már nem bánom mert minőségi termékek drágán de olcsóbban mint más termékek amiknél ezek jobbak minségre mert a lényeg hogy nem a tévé elött a nyálukat a csipzeszacsiba csorgató senkik elméjét manipuláló reklámokra költi a pénzt hanem a termékfejlesztésre ebből adódik hogy az mlmben csak minőségi termékekkel lehet megmaradni meghalnak ugyan mlm cégek de azért mert nem értek annyit hogy a pistabá elmonnya marinéninek hogy elvitte az aranyerét a cég varázskenőcse mert nem volt olyn minőségű vagy nem tudott kifejlődni de ami nem halt meg és nem az felé tart ott pistabá elmonnya hogy baszki maris há elmúlt az aranyerem! és monnya hogy húú kell nekem is... mivel akkor reklámoz pistabá ha a termék tapasztalhatóan jó és nem mondottan ezért a termékek jók ezeket mér ne lehetne árulni?! mért bűn?! ott jön a kontra de ha pistabá tuggya h az aranyér még ott virít a seggén de rávertek a gonosz ügynökök 1 drága kakipakkot és vissza kéne szereznie az árát és ezér ő is ráveri ugyan azt a szaart marinénire az a szitu azér nem jön össze mer pistabá biza nem fog nagyobb haszonra szerttenni ha nem termékhasználó mert scak 1 bizonyos ponthatár fölött kapja meg a jutalékát aminek vonzata h fogyasztania kell hogy meglegyen a pontja

kölcsönadott nagymuterom 1 forevörös pakkot mert érdekel h mások hogyan csinálják /ő csak fogyasztó nincs benne semmi mlm-ben/ és ebben bennevan 1 kis füzet a forevör nemzetközi üzletpolitikája címmel ebből idézek de ez nem csak a forevörre érvényes
társaságaink nem ígérik hogy a termékforgalmazók anyagi sikert érnek el munkavégzés nélkül vagy csupán mások erőfeszítéseire támaszkodva. az flp társaságokban a jövedelem a társaságok termékeinek értékesítésén alapul. a termékforgalmazó független szerződő akinek sikere vagy sikertelensége csak saját személyes erőfeszítésén múlik

akiket befűtenek és nem jön nekik össze nem azokból élnek azok akiknek jól megy hanem a létező hálózatuk termékforgalmából nempedig a kiesett emberekből és céljuk hogy segítsékmaguk alatt az embereket mert a kezük alá dolgoznak és saját kézre is mindenki happy kivéve aki nem dolgozik senki kezére mer azt hitte h nem dolgozik mer a tengerparton kapja a milliókról az sms-t h átutalták.. ezt föl is kell építeni de ami meg van építve az utánna ottvan és jó.

nah drágáim nem koptatom rátok a betűim ha viszot vmi frappánsat válatszoltok bizony érdekel mit mondtok szeretem az építő jellegű kritikát már ha épít de nem fogok visszanézelődni az oldalra naponta ha olyat írok amit olvassak el pls szóljatok mail-ben h nézzek ide köszi előre

jah és csak írtam de nem néztem vissza ha vannak benen csúnyább hibák sry

------------------------
szbnwer@gmail.com
------------------------

Jam 2008.11.11. 19:02:29

Megtért Richárd!

Megkora egy parasztvakitas a Wellstartol. Odabasznak egy 3D-s ribancot regisztralj paraszt, majd jo lesz :D:D:D:D

bestwick 2008.11.27. 12:00:56

Hali! Most készülök belépni egy MLM rendszerbe, nekem ez a levél nem tűnik riasztónak...homályosítsatok már föl lszi! - mi itt a para?

ManeyMaker 2008.11.28. 23:06:46

Szia Bestwick!
Ha életedben már láttál akció filmet, amiben különböző "körök" droggal üzleteltek s a film közepére, végere DOLLÁR MILLIÓKAT kerestek, akkor tudod kb. mi az MLM!
Ne aggódj SENKI nem akar téged ILLEGÁLIS dologba rángatni, de ezt leszámítva minden olyan mint a "filmen"!
...az igazi probléma mindig ott kezdődik, hogy:
1. Ellenőrizhetetlenek a szám adatok, legyen az akár a "Cég"eladási adatai. Pl.:2 MILLIÁRD Ft - Oké,de hol? Magyarországon, az E.U.-ban vagy a Világban?
2. Az egyén napi munkájára vonatkozó időtartalom. Pl.: Dolgoz csak napi 2 órát (munka mellett). Ha van rá időd, akkor sem biztos, hogy elég.
3. A befolyt profit mértékére vonatkoztatva irreális számokat szeretnek mondani: Mondj egy nagy számot s én "elhiszem".
4. Azt mondják nincs főnököd! De a fölötted álló/régebben benne lévő kolléga (segítő szándékból) folyamatosan meg fogja kérdezni:
a., Hány telefon egyeztetést csináltál? Ez jó, de mért csak ennyit?
b., Nem akarod elérni a célodat? De? Akkor miért hagyod, hogy egy 3 betűs szó letörjön? (A szócska: NEM) ...s mi van akkor, ha azt mondják, "hogy nem" ?! Menj tovább. ...ha nem teszed vesztes vagy! Gyenge vagy! Nem vagy méltó arra, hogy ebben a fantasztikus csapatban dolgozz!
Persze mind ezt segítő szándékból mondják.

Sokadik alkalommal elmentem egy FLP-s elő adásra. Majdnem lemondtam, mivel iszonyatosan rosszul voltam az nap. De mivel megígértem egy régi barátomnak, így hát elmentem. Az előadás végén a főszónok azt mondta: "Ha valakit elhívtatok, de az nem jött el az TI hibátok! Ugyanis ennyire nem becsül téged!!!" Elnézést, de ha Én nem megyek el, akkor miért a Meghívót fedik meg érte? Főleg, ha a meghíváson kívül mást nem tehet. Ha esetleg rámenősebb, akár el is ijeszthet.
Az előadás után az egyik régebben benne lévő úri ember elkezdte mesélni. Ő a '90es évek elején az Amerikai Nagykövetségen dolgozott havi 250.000 ért. Akkor tájt a nagy átlag 10.000-t kereset, az én édesanyám aki utazási irodát vezetett 30.000-t kapott. A beszédes illető ehhez képest 250.000-t.Bizonyára kevés volt a pénz, elkezdet gőzerővel dolgozni az AMWY-nél. 5 év után eljött, mert nem volt az igazi. (A két céget a terméken kívül nem sok minden különbözteti meg!) Belépett az FLP csapatába - s itt már 11 éve tevékenykedik -, ahol XY manager titulust tölt be.Az Ő állítása szerint MOST havi 2.5 MILLIÓT keres.

Ha azt kérdezik miért nem hittem benne, egyszerű:
Havonta 2.5 millió? Rendben. Ha ennyire toppon van miért nem mesélt milyen más dolgokba fekteti a pénzét. Éttermet nyithatott volna, vagy benzinkútnak, gyors étteremnek a résztulajdonos lehetne. Mert ugyebár a pénz pénzt szül. S ilyenkor az embernek jönnek az ötletek mi az ami még meg tudná dobni a havi bevételemet. Ebben a szituációban már senki nem a banki (évi 8-10 % mínusz kamat adó) lekötésekben gondolkodik. Hisz a cégből csak eladások után kap pénzt. Illetve az alatta lévők eladásából tud jövedelemhez jutni. Azt nem teheti, hogy azt mondja "Hé itt van 20 milla betenném az FLP-be pluszba, s évégén ki veszek 25-t". Számoljunk 12 szer 2.5 az évi 30 millió! Ez Nettó vagy Bruttó? Erről az APEH mit túd? Egyes cégeknél 100 Ft a termék, az üzletkötőnek odaadják bruttó 70 Ft-ert és ő el adja. Ezt a cég megteheti, hisz regisztrált náluk az üzletkötő s ezért nem lista áron, hanem kedvezményes áron adják tovább. De a 30 Ft után ki és hogyan adózik. Vagy ha belépek automatikusan vállalkozónak kell lennem. Ha igen, akkor ez már alapból kiadás. Ez természetes minden vállalkozásnál, de ezek a cégek szeretik az hangoztatni, hogy "itt nem kell semmit befektetni!" Persze. Semmit? Benzin pénzt, a telefon számlát, stb-t akkor ezeket ki állja? Hát én, mert nem akarom, "hogy legyőzzön a 3 betűs szócska"!
Évi 30 milliót keres és egy 60.000 Ft-os öltönyt hord? Hogy van ez? Azt szokták mondani itt csak elért pozíciók vannak. Ez korrektül hangzik. De mégis van olyan ismerősöm - hozzáteszem semmiére nem vagyok irigy - akinek a feleség belépet évekig csinálta elért egy szintet, majd amikor elment szülni az ismerősöm átvette. Hó hó hogy is van ez?

Ez csak pár gondolat, ezzel nem azt akarom mondani, hogy az mlm rendszer nem működik, csak azt "Nem minden arany, ami fénylik"

Draco 2008.11.30. 20:49:10

Hello everybody!

(Hogy ne csak a foreverről legyen szó)
Pár napja voltam egy "állásinterjún" a neways nél (ők is egészségügyi termékeket árúsítanak)...életemben először hallottam az MLM ről 19 éves vagyok, ezért csábít a lehetőség hogy sok munkával sokat keressek. De mivel a hátam nem tollas, és bár nagyon jófej meg kedves volt az uriember akivel beszélgettem voltak kétségeim, de egy esetleges lehetőséget sem akarok elhalasztani hogy jobban éljek.84 Elkezdtem hát szörfözgetni a neten és így lyukadtam ki ide! Abszolút 50-50 százalékot adok a dolognak, mert olvastam itt is meg máshol is feketét fehéret. Nem tanácsot kérek csak el szeretném mondani hogy én miben látom a megoldást a bizonytalanságomra:
Holnap fogom magamam, és szépen körbejárok 1-2 munkaügyi szervezetet mint pl a FIT club, és az ottani szakemberek véleménye alapján fogom eldönteni hogy érdemes e belevágni a dologba. Azt hiszem hogy egy ilyen fórumon, senki nem kaphat 100% ig hiteles választ a kérdéseire, maximum végtelenségig folytatható vitákat olvashat/kezdeményezhet. Én nem vagyok birka, és javaslom mindenkinek hogy kövesse a példámat és járjon nyitott szemmel!!!

bestwick 2008.12.04. 11:35:33

Sziasztok!

ManeyMaker: kösz a hozzászólást!!

Sok infót gyűjtöttem a témában a netről.
Úgy érzem eleget ahhoz, hogy átbillenjen a mérleg:
igenis van para!

két MLM-es cég kapcsán találtam ezeket:
1.
www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&m5_doc=3743
2.
www.jogiforum.hu/hirek/14130

A kérdésem az lenne az MLM mellet felszólalókhoz, hogy ha ezeknek a cégeknek olyan fogyasztói hálózata van, hogy több a "tábornoki" meg az "ezredesi" ranggal rendelkező hálózatépítőjük, mint az amerikai hadseregnek, akkor az egyben azt is jelenti, hogy fogy a termék rendesen, amiből az következik, hogy van profit is.
Ha mindez igat, akkor hogyan engedheti meg magának egy ilyen cég, azt, hogy olyan szakértői vizsgálatokat mulasszon el, amelyek hatósági papírokkal támasztanák alá az állításaikat?
Nekem volna tippem...
(nem tettem volna bele irónikus élt, de felhatalmazva érzem magam erre, abból kifolyólag, hogy a másik oldal jogalap nélkül állít nekem mindenfélét a termékekről - ami úgy tűnik nem más mint megtévesztés)

Egyenlőre ezen az állásponton vagyok a témával kapcsolatban...

Várnám a véleményeket

Üdv
bestwick

Jam 2008.12.04. 16:58:21

hello!

bestwick van meg itt:
1. NeWays
www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&m129_doc=4116&pg=86&st=1
2.NeWays
www.mlmwatch.org/11Legal/neways.html

A 2. angolul van es az a lenyege, h allati hormon volt a NeWays termekekben. A NeWays azt hirdeti semmi olyan nincs a termekben ami karos az egszsegre, holott egy csomo rossz anyag megtalalhato benne. pl: honalj deo, arckrem stb.
Nincs kedvem kigyujteni a hatoanyagokat, az a lenyeg, h ferditik az igazsagot!!!

Az meg, h megbuntet egy ceget a GVH nem jelent semmit. Magyarorszagon eleg erdekesek a torvenyek....

Attila 2008.12.05. 18:35:14

Szia bestwick! írtad hogy MLM választás előtt állsz és olvastam hogy körbejárod a cégeket és találsz is 1-2 aggasztó dolgot. Én az LR health & Beauty Systems partnere vagyok. Tavaly amerikában összehasonlították az MLM cégeket és az AMVAY-t és az FLP-t megelőzve az LR került ki győztesként a marketing terv alapján. www.lrworld.com ha meglátod benne a lehetőséget és érdekel az üzlet akkor hajrá!

Vaillant 2008.12.08. 04:18:29

bestwick, az első linkedhez egy gondolat (csak hogy egész legyen a történet...). Kicsit később egy bírósági határozat érvénytelenítette a GVH határozatát (ugyanis, jogtalan volt...), s a 60 M Ft-ot az FLP talán a Gyermekrák Alapítványnak, vagy valamilyen hasonló, beteg gyermekeket támogató alapítványnak ajánlotta fel... Utána lehetne keresni, de most nincs rá időm (alkalomadtán meg fogom tenni).

Szóval, ezeket a dolgokat mindig egészében kell nézni. nem pedig kiragadni egyetlen momentumot, mert az ferdíti a valóságot, mint ebben az esetben is...

Aztán pedig érdemes lenne egy kicsit kutakodni gyógyszerlobby témában is, mert akkor hamar kiderülne, hogy az évezredes gyógynövények miért is nem gyógyhatásúak többé...

Érdekes törvény az, amelyik szerint ha azért gyógyulsz, mert gyógyszert szedsz, az OK. Ha azért, mert vitaminokat fogyasztasz, s megadod a szervezetednek mindazt a tápanyagot, amitől képes JÓL ellátni a feladatát, az véletlen egybeesés... S ha a forgalmazó nem hajlandó (azt) hazudni (hogy a terméke nem gyógyhatású), akkor tízmilliókra bünteti a GVH...

Tudod, Attila, az LR épp egy érdekes cég... Itt volt ugyanis a 90-es évek első felében, emberek csatlakoztak, hálózatot építettek, s egyszercsak kivonult az országból a vállalat... Majd pár éve visszajött... Ezek után hogyan bízzak benne?

angie\\\'s 2008.12.14. 10:22:18

Kedves Megtért Richard!

Ígértem, hogy visszatérek a webstar-ra, dec. 1. után, ha online lesz.....Szóval jól át lettünk baszva....gagyi. A regisztráltak talán fogják használni egyszer-kétszer (mert baromi unalmas), de hogy vásárolni csak a nagyon sötétje fog innen, az tuti.
A tudományos részek viszont elég meggyőzőek,kár volt ilyen gagyi grafikával,és nem felhasználóbarát programozással elkúrni. De elkúrták.... Én részemről dobtam a wellstart,mint melót.

angie\\\'s 2009.01.16. 17:20:43

@angie\\\'s:
A többi baromságba meg nem lépek be....

günther5 2009.01.21. 20:34:51

Véletlenül találtam ezt az oldalt. Olvastam a véleményeiteket. Érdekesek voltak számomra. Engem is sokszor hívtak mlm tájékoztatókra, meg is hallgattam őket, esetleg vásárló is lettem, de semmit több. Nem tartottam alkalmasnak magamat arra, hogy sikeres lehessek. Viszont az élet kiszámíthatatlan. Találkoztam egy olyan mlm rendszerhez hasonlóval, aminél nincs termék. És ez fantasztikus, ezerrel pörgök benne, sikerélményeim vannak. Szóval, fura az élet, amit el sem tudtam képzelni, azzal foglalkozom. Én nektek is javaslom, hogy legyetek nyitottak, mert lehet olyan rendszert találtok, ami majd nektek is be fog jönni, úgy mint nekem ez.

Gábor11 2009.01.31. 12:37:40

Hali!
Azt hiszem egy fontos dolgot nem vesztek figyelembe, ha tetszik ha nem!
Két féle ember létezik a fogyasztói társadalomban, az aki mlm-ben vásárol, és az aki nem. Akkor már inkább leszek az előbbi tagja.
Átlagos fogyasztóként a rendszer alján vagyunk, ugyanis van egy cég aki előállít valamit, az odadja a kiskereskedőnek te meg megveszed a termékét. Míg ha mlm-ben vásárolsz a profitból is kapsz!! Ezek után még szép h sokan válasszák az mlm-et, én is azt fogom. Az meg csak ráadás ha a termék jó is, de ha még ugyanannyit is tud mint a sima, akkor is megéri mert kapsz a profitból. Ez pont olyan mintha akciósan veszel vmit. PL.:Vagy megveszed 100%os áron, és kapsz vissza kövi hónapban x%ot, vagy alapból
100-x%on veszed.
Nézzük vállalkozóként a dolgot. Nincs olyan vállalkozás amihez ne kelljen legalább milliós befektetés, (de inkább min 10millió) ehhez képest havi pár 10000Ft semmi. Viszont úgy kell hozzáállni, h nem a végetelnségig pumpálni bele a pénzt, az hülyeség. Mindenkinek fel kell mérnie, h mennyi ideje van kiépítenie a hálózatát, és ezt ugybár az anyagi háttere és a saját veszteség tűrése határozza meg. Amennyiben nem jön össze akkor sincs nagy tragédia, buktál valamennyi hónapot az életedből, de legalább megpróbáltál kitörni a robotból.
Én pl azért vágok bele, mert nem a pénzkereséssel akarom tölteni az időt, hanem jótékonykodással, legyen az bármilyen jellegű(anyagi támogatás, szoc munka, szervezés). És a legfontosabb célom, h anyámat felszabadítsam a munka alól:D!!!
Persze az is igaz, h ez nem működik örökké, tehát az ebből összegyűlt pénzt okosan kell felhasználni, nem pedig egyből kacatokra költeni...(pl 10millás kocsi)
Zárásként véleményem szerint, aki ellenzi ezt a rendszert az inkább tehetetlen és irigy!!! De szükség van az anti mlm-esekre, mert ők a fogyasztóink:)

angie\\\'s 2009.02.01. 10:17:23

@Gábor11:
Szia!
Első olvasatra talán igazad is van. De ha pl. elkezdesz gondolkodni, rájössz, hogy a hagyományos ker. formában eladott áru kb. 20-30%-kal olcsóbb(vagy többel), mint az mlm-es. Ha a kettő különbözetét elteszed,tutira hamarabb lesz sok pénzed, főleg, ha okosan be is fekteted. Hiszen az mlm-jutalék általában 3-10%.8 szintnél lejebb már egy cég sem fizet (és azt elérni az irdatlan munka és idő,jó esetben legalább másfél év, így saját kiadásban igencsak közelíti a millás befektetést).Oké, oké, csapatforgalom,nagy számok törvénye, duplikáció. Ez tény. De valamiért mégse úgy műxik, mint ahogy logikailag következne. Az emberi tényező csúnyán belezavar.Fogy a csapatod (mert megunták, mert nem úgy jön a lé, mert szóba nem áll vele már a gyerekkori barát...etc.),kereshetsz új partnereket. Szóval ott találod magad, mint robot, ha kiszállsz,annyi meg egy bambi.
Míg ha azt csinálod, amit fentebb írtam, sitty-sutty meggazdagszol.
Ettől kicsit eltér a sciennet meg a lyoness,mondjuk érdekes ötlet,működhet,bár igazán értékes infóm nincs róluk. Esetleg ha van itt valaki, aki megosztaná, arról is beszélgethetnénk.

NZole 2009.02.01. 17:06:21

Sziasztok!

sok idő volt mire végig olvastam ezt az egészet, de tényleg tanulságos volt...
Ami nagyon fontos! az MLM-et űző embereknek is 2 csoportja van, mint bármely más munkát dolgozó átlag embereknek.

PROFI és AMATŐR!!!!!! attol hogy valaki belépett, az még nem jelent semmit!! vannak könyvek, tananyagok, előadások... + 3 raklap kitartásod, akkor mindenki lehet profi.

miért kell fikázni pl az FLP-t? nekem egy 16 éves opel Vectram, kb15 autószerelő nél volt, mert folyton leállt magátol és nem indult ujra. kifizettem 100 ezret és ugyan olyan szar volt. tehát ebböl következik hogy az autószerelők balfaszok??, nem ér semmit aszakmájuk,?? ennyi erövel én is lehetnék az....

ajánlás alapján elvittem egy sráchoz, aki 3 perc alatt megcsinálta az autot, inditásgátló elektronikaban a relék lábain a forrasztás felvolt válva.

de ő kapásbol tudta.

Minden szakmának megvannak a profijai és az AMATŐRJEI!!!! -ezt kell végre felfogni.

Gábor11 2009.02.02. 06:27:21

@angie\\\'s:
Szia!
Na akkor számoljunk csak egy picit. Nagy számok alapján elvileg mindenki tud szerezni legalább 2 stabil embert. Veszünk terméket pl: 30000ért/hó, ennek kapjuk meg a 8%át adómentesen, azaz 2400Ft. Ha csak 5 szintet nézek a 2 hatványaival, akkor van alattad 62 ember, ami
62*2400=148 800-at jelent. Nos akkor mennyivel is olcsóbb a kiskeres termék...Jah és ha éppen egy hónapban nem magadnak vásároltál, akkor meg pláne jól jártál, bár ez ritkán fordulhat elő. Alapul véve ezt a 30000/havi vásárlást egy év alatt beleraksz 360-at + amit a meghívásokra költöttél, legyen összesen 600000 Huf, de hamarabb végigjárod az összes ismerőst meg sokan hamar feladják szal ez az összeg jóval kevesebb. Amúgy meg mit tudsz kezdeni ezzel a pénzzel? Jó önerőnek egy élethoszig tartó hitelhez, vagy elmehetsz 3x nyaralni, ami után úgy jössz vissza, h másnpa az órád csörög. Nekem megér ennyit egy próba, rosszabb úgyse lesz mint ami van. Sok ember ezekre a "kacatokra" költi ezt a kevés pénzt, hiszen mindenkinek más az értékrendje, amit el is fogadok. De ezért van az, hogy kevesebb a vállalkozó, mint az alkalmazott. Csak a lottó az amiből munka nélkül és 200Ft-ból milliókat csinálhat az ember, de hát erre várni.....
Úgy nem is lehet hozzáállni, h nem fog sikerülni, meg neki sem sikerült stb..mert minden embernek mások a körülményei.Én mindennap azzal buzdítom magam, hogy csak 1x legyen alattam 1000 ember, már megérte. Ez sem rosszabb mint várni a lottót:)
Hozzáteszem még nem léptem be mlm-be, nincs konkrét tapasztalatom, a különböző jutalékok után kutatok és majd az alapján választok.
Még annyit. hogy itt talán az önző embereknek a legnehezebb, én nem sajnálom mástól a profitot (ezért drága egy termék), ha hozzám is ugyanígy viszonyulnak. Ha másnak jó akkor nekem is:)))

angie\\\'s 2009.02.03. 09:54:30

@Gábor11:
Nos, mint mondtam, a duplikáció és a nagy számok törvénye létezik. De az emberi tényező is....épp ezért így elmondva zseniálisnak hangzik, logikusnak, megcsinálhatónak....de nem pont így van. Van 2 embered....az is szól 2-2 nek...etc. Nos, ez igen ritkán zajlik le 1 hónap alatt,tehát nem valószínű, hogy megkapsz 148800-at,és korántsem biztos, hogy a két-két emberek rendszeres fogyasztók maradnak (tehát hullik a "csoportod" szétfele, kereshetsz újakat).Úgy kb. 1 év telik el, mire összejöhet ez a passzív jövedelem, és halálra melóztad magad.
A tutifix vásárlók csak a hálózatépítő munkatársaid lesznek(hisz kötve van fogyasztáshoz a jutalékkifizetés),de ott már nagyságrendekkel magasabb befektetésre van szükség, hogy 5 mélységből jöjjön a lé.
30.000 havi aktivitás is jól hangzik (nem sok cégnél van ilyen óccsóér),de készülj fel a havi pontnullázódásra is.(Ezt is ritkán mondják el az mlm-cégek).
A meghívásokat meg nagyon alul pozicionáltad....csak a teló havi 20-30.000,minimum,plusz marketingizék vásárlása (havi 10.000-ért biztos rádsózzák a cumókat),plusz repiköltség(kávé, ásványvíz, etc.), plusz ruházkodás (reprezentatív legyen). Szóval ezek a dolgok csak akkor derülnek ki számodra, ha már benne vagy valamelyikben,2-3 hónap alatt jó esetben. Van, akinek sohasem esik le a tantusz.
Szóval véleményem szerint vagy betolsz gyorsan 5-600.000-t, hogy jó pozícióba kerülj (mélységszinteknél van jelentősége),így az összes rokon munkatárs is lesz, plusz mellette melózol az új partnerekért,vagy várod a csodát (a tutiprofi embered).Kb. mint a lottó-ötös.
Amikor belekezdtem az mlm-be, ugyanígy fel voltam dobódva, ugyanígy lelkesedtem a matematikai igazságokkal alátámasztott zseniális bizniszért, és ugyanígy nem vágtam, hogy más miért nem érti,miért akadékoskodnak a buták.
Ragyogott a szemem, mikor beszéltem róla, be is szédült alám jó pár ember, aztán lecsattant a valóság......elkezdtem sok mlm-cég prezijére eljárni (lesni, mit tanít a "konkurencia"), elolvastam pár jó könyvet a melóról, és rájöttem, hogy szarért-húgyért melóztatnak engem dögre, pedig a lényeget a saját vállalkozásomra is alkalmazhatom, jóval több maniért. Amit nyilván nem szórok el, hanem befektetek, és máris van jogdíjszerű jövedelmem is. Negyedannyi melóval, költséggel, 5-ször annyi pénz.
Az utolsó mondatodon elmosolyodtam, ha körbenézel ezen a blogon, találsz egy nyári hsz.-t tőlem, ugyanez a zárómondat.:-)

angie\\\'s 2009.02.03. 10:02:40

@NZole: Oh, no! Könyvek, tananyagok,előadások...+3 raklap kitartás....és mégse lesz profi. Ha nem érez rá a marketing hatalmára, ha nem érzi a jó kommunikációt, sose lesz profi. Az mlm tömör lényege, hogy tanulj meg profin nagyot mondani. (nem hazudni,mert ez így nem igaz, csak felnagyítani, nagyszerűsíteni a valóságot). Ez nem mindenkinek megy rezzenéstelen arccal.

angie\\\'s 2009.02.03. 10:18:54

@angie\\\'s: Gábor!Neked is ajánlom a fenti linket, amit Megtért Riccónak ajánlottam.

Deecske 2009.05.25. 13:35:29

Kedves Te, aki ezt a kedves kommentet írtad a cikkre...Kiváncsi lennék, hogy hol vagy most két évvel később...mert a cikket író illető azóta már lehet, hogy milliomos...
Én annyit mondanék, hogy a szüleim 12 éve FLP-znek, nem álmodtak nagyot, nekik csak másodállás, így 12 év alatt "csak" 12 milliót hozott ez plusszba...vagyis saját lakásom, nekik házuk és három autónk van ennek köszönhetően, hogy ez egy stabil pénz, be mertük vállalni a törlesztőket is.
Már én is elkezdtem a dolgot, és a főállásom, és a másodállásom mellet is van időm keményen dolgozni és tanulni a cégnél... mert ez is kemény munka...sőt emberekkel beszélni, tanítani őket sokkal nehezebb mint bemenni egy gyárba és végig dolgozni 8 órát, aztán hazamész és ki is kapcsolsz...itt meg folyamatosan jár az agyad...vagyis szinte sosem pihensz fejben...
Egy kínai közmondás szerint aki egy évre tervez ültessen rizst, aki 10 évre ültessen fát, aki egy egész életre tanítson embereket...
Nagyon tévedsz ha azthiszed, hogy ez a könnyű meggazdagodásról szól...keményen megdolgozunk érte, és a pénz később lesz ezzel egyenértékű...csak az nem tetszik embereknek, hogy akkor sem dolgoznak többet az mlm-esek a több pénzért, mert azért az elején már megdolgoztak...
Aki szídja az MLM rendszert vagy nem ismeri, vagy valaki azt ígérte neki, hogy segít és nem tette, vagy egyszerűen irigykedve nézi, hogy másnak csak a 13. havi juttatása 545.000 euro 15 év kemény munka után :)
Egyszerűen nem bírják felfogni az emberek, hogy máshogyan is lehet élni...
Az FLP cégnek pedig nyugodtan nézz utána, tévedsz, hogy nincsenek hivatalos adatok...nem tudsz keresni, ennyi.
30 éves, most szombaton ünnepeltük a magyr cégének a 12. születésnapját...látam jó pár gazdag embert, drága kocsival...

Deecske 2009.05.25. 13:46:40

@Attila: Ez nem igaz!

Nézz utána! ezt neked pont az LR mondta ugye?
Az amway a legnagyobb, utána az FLP, de a marketing szövetség elnöke, Tonk Emil az flp marketing tervét tartja a legjobbnak, ország világ előtt elmondta többször is...ráadásul amerikában is ezt mérték nem az LR....nemrég volt a hét legnagyobb mlm cég találkozója pesten...nem tudom az LR ott volt? Nézd már át a marketing terveket, illetve azt is ami mögötte van, és utána mondj véleményt....

Gábor11 2009.06.19. 10:40:31

Hali!

Februárban már jártam itt, év elején kerültem kapcsolatba az egyik mlm céggel. Azelőtt is hallottam ilyen cégekről, de csak most léptem be egyhez, miután alaposan átnéztem jópár marketing tervet. Én azt vallom, h a puding próbája az evés, meg amúgy is kíváncsi vagyok milyen lesz. A "sima" melónál bármi jobb lehet...de legalább megpróbálom. Sokat nem vesztek, legalábbis az én mércém szerint.
Volna egy kérdésem? Vajon azok, akik itt annyira ellenzik az mlm-et már mind kipróbálták??? Megkerestek 1-2e embert? Mert ha nem, akkor hogy tudtok hitelesen nyilatkozni? Azért mert a szomszédnak, meg a havernak.. stb. nem sikerült..szal ezek szerint akkor másnak sem jöhet össze, háát nem hinném hogy ez így van.
Lehet, h én vagyok a buta de igazából nem értem mi a bajotok ezzel a kereskedelmi formával? A termékek, az ár v mi? Mivel a cég amibe beléptem egészségmegőrzéssel foglalkozik, ezért innen hozok példát. Év elején kipróbálásra vettem 1 sampont, később 1 tusfürdőt. Elsőre drágának találtam ezeket, de már látom h nem az...a sampont még mindig használom és csak a fele fogyott el, ugyanolyan használat mellett (2-3 naponta), asszem bőven megérte az árát, mivel nálam kb 10-12 hónapig lesz elég. A tusfürdő kb 3 hét után javított a bőrömön, érdekes módon már nincs kiszáradva, nem kell testápolóval is mérgeznem magam:D Azt hiszem a termék bizonyított és bőven megérte az árát, amit ha havi szintre osztok le, abszolút baráti. De még ha drága is lenne, inkább a hálózat kapjon pénzt, mint a külföldi kézben lévő importőr, reklámcég, nagyker és társai!!!
Ráadásul tudjuk jól, h ami olcsó az általában szar is, vagy legalábbis gyanús..
Tízezreket költünk cipőre, ruhára,kocsira meg egyéb szarokra (legtöbbször csak a márkanév v embléma miatt), de az egészségünkre (aminek köszönhetünk mindent) meg sajnálunk pár ezer forintot. Aztán csodálkozunk, miért van annyi allergiás, szemüveges gyerek, bőrbeteg, kövér ember, rákos (2 rokonom is ugyanazon évben halt meg, 50 év körüliek voltak, fasza:S) stb.
Akkor talán a hálózatépítéssel van bajotok? Elhangzott, h a legtetején lévőket gazdagítják az üzletépítők, és a tescoban való robotolással vajon kit gazdagítasz? Magadat?? hehe:D Alkalmazottként dolgozni ugyanúgy egy hálózat részesei vagyunk, csak nincs lehetőség gyors anyagi előbbrejutáshoz, viszont az igények gyorsan nőnek, ezért vannak eladósodva az emberek, aminek az eredménye több év ingyen munka(kamatok) Lehet, h nem az mlm a világ legjobb találmánya de sok embernél működik...persze soknál nem, az is biztos. Amúgy meg vicc ami Mo-on folyik, minap hallottam h vki 70-80e ért gürizik, 2 műszakot a kaiserban...kérdem én, ez egy életcél? Elnézést ha vkit megsértettem az utóbbi mondattal!
Még egy hátrányt fel lehet hozni, azt h nincs fizetés 1-2 hónap múlva. Sztem mindenki tapasztalt olyat h nem fizették ki a kétkezi munkáját...ki lehet bírni.
Tanács, biztonságra törekvő embereket ne akarjatok meggyőzni!! aki biztonságra törekszik annak nem való vállalkozás, semmilyen formában.

üdv

becky8 2009.07.07. 16:34:48

hááát... pont az ilyen hozzáállás miatt utálják sokan az MLM-et és az MLM-eseket.(alul kimásoltam, melyik bejegyzésre gondolok)
Mindenkinek joga van azt választania, amit.
Egyik sem sajnálatraméltóbb a másiknál :)
Ez a hozzászólás "csöpög" a sok előadás és rendezvény előadásaitól.
Ez nem Anita szövege.
Amikor az MLM-ben valaki ilyen formán alakul át, az nem a legjobb irány.
Van, akinek megy az MLM-es munka.
Van, akinek nem.
Na és? Miért akarja egy MLM-es elhitetni a világgal, hogy aki nem az MLM-et választja, azt csak sajnálni lehet? Vagy az hülye és ehhez hasonlók?
Békén kellene hagyni az embereket és hagyni őket úgy döntetni és úgy választani, ahogy és amit akarnak.
Mindenki úgy b..ssza el és úgy teszi jobbá, szóval úgy alakítja az életét, ahogy akarja.
Tulcsiképp senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mit csinál az életével.
Még élni sem kötelező. Nemhogy boldognak lenni... na és gazdagnak ... stb.
Részemről aki MLM-ezik, hát MLM-ezzen.
Aki nem, nem.
És speciel nem MLM-ezem. De nem vagyok teljesen szűz ezen a területen.
Voltam MLM-szerelmes, voltam MLM-utáló is - jelenleg úgy egyik sem. Nem zavar, és nem is izzít be.
Van egy rakás jó dolog benne, és van egy rakás nem jó.
Ahogy minden egyéb másban is.
Nincs a világon olyan, ami csak jó és tuti, vagy csak rossz és bukta...
A dolgok olyanok, amilyenek.
És az emberek választanak.
Mindig!
Aki MLM-ezik - oké.
Aki nem - oké.
Mi a gond ezzel? Hol itt a probléma?
Aki jól érzi magát az MLM-ben - hát tegye!
Aki nem - hát az tegye azt!
Én itt nem látok problémát.
Csak gerjesztjük. Gerjesztünk az egészből egy problémát.
És egy utolsó gondolat: bárhol veszünk meg egy bármilyen terméket, azzal valakit mindig gazdagítunk - ugyanis a mi pénzünk valaki más zsebébe vándorol.
Tehát az, hogy az MLM-ben vásárolt termék gazdaggá tesz egyeseket, az ha igaz,akkor igaz az egyéb helyeken történő vásárláskor is.
Ha egy sima boltban veszel meg bármilyen terméket, minimum az ott dolgozóknak a fizetését fizetik ki a te általad ott elköltött pénzből. Jó, ő speciel nem lesz gazdag, de a pénzeddel valakit pénzhez juttatsz. Pont.
Amúgy meg nem akar mindenki gazdag lenni. Mivelhogy ez sem kötelező és nem feltétele a boldogságnak. De az MLM-esek ezt úgyis tudják - hisz a jobb helyeken ezt is azért elárulják.
Összefoglalva: a legtöbb esetben azt tapasztaltam, hogy pont az embert, az emberisességet hagyják ki az MLM rendzserekből. Csak egyet felejtenek ki belőle: Téged.
Mindenkinek boldogulást - MLM-mel, vagy anélkül, tök mindegy :)
becky


" anita-sz 2008.10.25. 16:54:25
Csak sajnálni tudom azokat, akiknek nincs mersze belevágni abba, hogy saját maguk irányítsák az életüket...
Inkább elüldögélnek a megszokott kis munkahelyükön, és köpködik azokat, akik mernek váltani.
Na az ilyen emberek megérdemlik a sorsukat!

Hajrá FLP! :) Szárnyaljatok SAS-ok!!!!

Mindenkinek sok sikert az üzlethez!

Egy szintén FLP-s :) "

becky8 2009.07.08. 19:22:24

Kedves Gábor11!

Elolvastam a fenti beírásodat.
Több dologban hasonlóan látom a dolgokat, mint Te.
Ezekre nem reagálnék, de van, amire igen.
Írod:
"Amúgy meg vicc ami Mo-on folyik, minap hallottam h vki 70-80e ért gürizik, 2 műszakot a kaiserban...kérdem én, ez egy életcél? Elnézést ha vkit megsértettem az utóbbi mondattal!"
Igen, ez tényleg vicc - hogy ennyit fizetnek! És igen, vannak, akik ezzel együtt ezt elvállalják - a semminél ez is több.
De, amire igazán reagálni akarok, az az a kérdésed, hogy "ez egy életcél?"
Én úgy látom, h az emberek többségének nincs olyanja, hogy életcél. Azt se tudja, mi az . Egyszerűen eszébe sem jut! Kár lehurrogni érte. Egy 70-80 ezres fizetés melletti két műszakos állás elvállalásánál ez, hogy ez egy életcél-e neki és emiatt elvállalja-e ezt a munkát, ez fel sem merül! Vagy ha igen, azt mondja, hogy nem, nem egy életcél, de több, mint a semmi, és ki kell fizetnem a számláimat - magyarul: most erre vagyok képes, most ezt akarom, most nem akarok nagyobb változást stb... Nagyon kevés az az ember, akinek az életében ott leledzik az a fogalom, hogy ÉLETCÉL. Mi is az? Tudjuk definiálni? És akinek mondjuk nincs életcélja, az baj? Neked pl Gábor11 az baj? Neked, a Te életedet egyetlen dolog befolyásolja, ami számít: hogy Neked van-e életcélod! AZ, hogy másnak van-e, az tök mindegy. Níuygodtan lehet a másiknak életcél nélküli élete. Sőt, tudod mit mondok? Még jólis érezheti éppen magát! EL tudod Te ezt képzelni? Amyúgy meg valakinek azt a melót is el kell végezni a Kaiser's-ban, hiszen a hálózatok többségében élelmiszert nem lehet kapni, tehát azért valljuk be, az MLM-esek azért be-beteszik a lábukat mondjuk a Kaiser's-ba néha néha... na, ugye? :) Aloe géllel, meg algával meg Noni dzsúzzal meg a többi stb-vel azért valljuk be, nehéz lenne jóllakni :)
Mi lenne, ha úgy gondolnánk rájuk (függetlenül attól, hogy éppen mlm-ezünk-e vagy sem), akik ott dolgoznak, güriznek, hogy pl hálával, hogy köszönjük, hogy kiszolgálnak minket, hogy van hova bemennünk vásárolni némi élelmiszert, h ne dögöljünk éhen? Hm? Szted ez lehetséges? MI LENNE, HA LENNE EGY OLYAN BÁTOR MLM CÉG, AKI ESETLEG NÉMI PÉLDAMUTATÁSSAL JÁRNA ELŐL, ÉS NEM LENÉZNÉ MONDJUK AZOKAT, AKIK ÉPPEN TÖBBÉ VAGY KEVÉSBÉ, DE MEGELÉKSZENEK EGY HAVI 70-80 EZER FT-OS JÖVEDELEMMEL, VAGY LEGALÁBBIS MOST ÉPPEN EZT VÁLASZTOTTÁK ÉS EZT IS AKARJÁK ÉPPEN CSINÁLNI, ÉS NEM LEMINŐSÍTENÉK AZ ILYEN SZINTÉN NAGYON ÉRTÉKES EMBEREKET? AZÉRT, MERT TE NEM VÁLLALNÁL EL EGY OLYAN MUNKÁT? NA ÉS? Ő VISZONT ELVÉGZI. AKÁR HELYETTED IS, ÉS NEKED, ÉS ÉRTED - MÉG AKKOR IS, HA ESETLEG A KISZOLGÁLÁSÁBÓL EZ NEM JÖT ÁT NEKED. MI LENNE, HA LENNE VÉGRE EGY OLYAN MLM-ES EMBER, AKI NEM LEHURROGJA AZOKAT, AKIKNEK ÉPPEN NINCS ÉLETCÉLJUK, VAGY AKIK ÉPPEN EGY PULT MÖGÖTT ÁLLNAK NAPI 8-10 ÓRÁT, CSAK AZÉRT, HOGY MÁSOKAT KISZOLGÁLJON, HANEM ELISMERNÉ A TELJESÍTMÉNYÉT? HM? EZ ANNYIRA NEHÉZ? Sztem itt van a kutya elásva. Nem az a lényeg, hogy mlm vagy nem. Ki csinálja és ki nem. Hanem hogy mi zajlik a fejekben a "sima" hétköznapi munkát elvállalókról, és az elkötelezett mlm-esekről.
Az MLM nem könnyű munka. De csak egy lehetőség! Semmi több. Ezt sajna az őrült MLM-esek gyakran elfelejtik. Csak egy lehetőség. Nem a világmegváltás! Azzal együtt, h ismerek olyan sikeres vezető hálózatépítőt személyesen, akinek az életében valódi megváltást idézett elő az MLM, mint lehetőség. Ő kihasználta. De nem lesz mindenkinek az. Soha! Ne akarjunk mindenkiből, mint értetlen alkalmazottból értő MLM-est csinálni, mert úgysem fog menni. Az alkalmazottakkal semmi baj, Ahogy az MLM-esekkel sem. Sztem szépen el tud(na) éldegélni a két tábor egymás mellett.

Na csak ennyit akartam, így röviden ;):)

Köszönöm, hogy elolvasta - aki elolvasta.
Minden jót!
Becky

"Tanács, biztonságra törekvő embereket ne akarjatok meggyőzni!! aki biztonságra törekszik annak nem való vállalkozás, semmilyen formában."
Semmi nem biztonságos. A biztonság az egy illúzió. Bármikor a fejünkre eshet egy tégla. Egy dolgon múlik a dolog: arra járunk-e éppen, ahol a tégla zuhan. És reménykedünk, és bízunk benne, hogy amerre járunk, ott éppen minden tégla a helyén marad :) Ezzel együtt bármikor bármi megtörténhet. Nincs olyan, hogy biztonság. Ez van. Az élet egy veszélyes üzem :)

becky8 2009.07.08. 19:48:43

@Megtért Richárd:
Kedves Richárd!

Napi 5 telefon, minimum!
Igenis kell telefonálni névlistából, a Wellstarban is, webstar mellett is, ami egyébként egy rendkívül hasznos kapcsolatépítő rendszer tud lenni - ha megfelelően használják.
Ilyen és ehhez hasonló ferdítések miatt alakul ki valamiféle hamisság érzés az emberekben az MLM-ről. Becsapva érezhetik magukat.
Tudom, hogy a Wellstarban ezt így tanítják, ahogy írtad.
De a valós munka nem ez. Ott igenis telefonálni kell. Alias Dobi Sanyi és Tünde (aki nem tudná: ők Európa legjobbjai a Wellstarban). Napi 5 telefon, minimum!! Névlistából és a webstar regisztráltakból. Sorry, és minden Wellstarostól elnézést.
Kekec vagyok, tudom, de a tököm tele van a mellédumából :)
Becky

becky8 2009.07.08. 19:52:51

Na jó, abbahagyom, nem mélyedek bele most több hozzászólásba, mert megint csak írnék rá valamit :)
Mindenkinek minden jót és szépet és sok sikert az életében!
Becky

becky8 2009.07.09. 11:36:14

"nem fizettem a belépésért, nincs tagdíj, kötelezően teljesítendő forgalom."
Igen, ezt így tanítják és igaz is. Egy fillér befektetés nélkül aláírhatod a belépési nyilatkozatot. Nem kell tagdíjat fizetned sem. őt, tényleg nem köteleznek teljesítendő forgalomra sem. Igen!
DE!! Amíg nem kezdesz el terméket használni, nulla tapasztalatod van a termékekről. Azért ezt is tanítják! És amíg nem éred el az első üzleti szintet, azaz nem vagy 2 pontos, azaz nem veszel megy egy "dobozt" (mert ugye így sokkal jobban jársz - sokkal több terméket kapsz a pénzedért, és amit nem használsz, el is tudod adni, tehát azonnal jöhet vissza belőle pénzed), tehát amíg nem vagy 2 pontos, azaz nem vagy az első üzleti szinten, egy darab embert nem csatlakoztathatsz magadhoz. Persze ezt nem csak doboz megvásárlásával, hanem a termékek és az ismerősők megrendeléseiből is össze lehet gyűjteni, 2 hónap alatt.
És, ezzel együtt persze, amíg nincs egy darab terméked sem, a szponzor segítségével el lehet kezdeni a munkát, nulla termékkel, nulla tapasztalattal, de a híres MÁSOLÓDÁS miatt is jobban jár(hat) az, aki dobozzal indul. Mert akkor a belépőid is elvileg nagyobb "kedvvel" fognak dobozzal indulni, ha nálad rákérdeznek, hogy Te hogyan indultál, és erre kérdésre a válaszod, hogy dobozzal! Rögtön felnéz(het)nek rád, hogy oké, értem, akkor dobozzal indulok én is. Valahogy így tanítják, nem?
Azzal együtt, hogy igaz, hogy nincs belépési díj, azért nulla befektetéssel itt sem lehet jól indulni. Azért ezt is elmondják.
A másik:
Ez a "nincs kötelező teljesítmény" esete.
Persze, nem köteleznek semmire, de ha nem csinálod meg a havi aktivitáshoz szükséges havi 4 PÉ-et, akkor jelentős jutaléktól esel el.
Tehát nem kötelező semmi, de abban a hónapban, amikor nem csinálod meg a 4 pontot, nem kapsz jutalékot.
Ez így korrekt.
És amit írtál, azt tényleg úgy tanítják, ismerős és tipikus FLP-s mondatok - és még igazak is.
Csak nem a teljes képet mutatja.
És ezzel együtt a rendezvényei és a cd-i megfizethető áron vannak, amit jó dolognak tartok - ha már érdemes és hasznos ezeket használni a munkában.

""a havi 2 milliárdos forgalom" ellenőrizhetetlen adatt, se interneten, se hol :)"
Igen, nem nyomnak az orrod elé egy papírt, amivel igazolva van ez a forgalom.
Egyet azért ne felejtsünk el: tudomásom szerint jelenleg az FLP az egyetlen MLM cég Mo-on, aki az Arénát többé-kevésbé meg tudja tölteni emberekkel egy rendezvényen. Vaalmit azért ügyesen csinál(hat)nak - ennyi idő után is, meg telített piac mellett is. A emberek valami miatt fenntartják ezt a rendszert.

Szóval akit érdekel az MLM, jól nézzen körül és szedjen össze minden plusz információt azon túl, amit neki elmondanak egy tájékoztató alkalmával.

Néha érhetik meglepetések az embert - miután belépett.
Biztos meg van a jó marketinges oka annak, hogy miért nem igazán korrektek az elején bizonyos cégek illetve emberek az információ korrekt átadását illetően.

Köszönöm, hogy elolvastátok.
Becky

Brigo31 2009.07.15. 01:44:25

Az emberek 90%-a elutasitja ezt a fajta tevékenységet, mint megélhetési formát. De vajon miért?

Mert valószinűleg már rendelkeznek negativ tapasztalattal e téren, és elvből elutasitják.
Félreértik, dezinformáltak és azt gondolják, hogy ez valami illegális tevékenység, vagy házalás, stb.
Korábban belekezdtek egy ilyen jellegű tevékenységbe, és valószinűleg vagy a saját hozzáállásuk miatt, vagy külső körülmények hatására egyszer már belebuktak, de nem mernek újraindulni, nem biznak magukban többé.
Nem mernek változtatni, inkább maradnak a szegényes, de biztos "komfortzónájukban" és panaszkodnak tovább, mert nekik igy jó.
Nem mernek felelősséget vállalni másokért, mert egyszerűen nem vezető tipusok.
Mert ez a szakma nem biztosit számukra biztonságos havi fix jövedelmet - gondolják ők!
És még sorolhatnám...


Pedig a hálózati marketing előtt fényes jövő áll! Miért?

Mert az emberek több szabadságra, és minőségi szabadidőre vágynak.
Mert az emberek egy bizonyos százaléka igenis szeretne gazdag lenni, és ezért hajlandóak tenni is valamit.
Mert az emberek nem akarnak nyugdijas korukban nyomorogni, miután végigdolgozták az életüket.
Mert sokaknak számit az egészsége, és felismerték, hogy a mai rohanó világban ez az egyetlen olyan megoldás jelenleg, amivel teljesen stresszmentesen lehet dolgozni és élni, ezzel meghosszabbitva életéveik számát.
Mert sokan szeretnének jobb emberré válni azáltal, hogy másokon is segithetnek.
Mert egyre többen felébrednek, és észreveszik az ebben rejlő hatalmas lehetőséget!
De mindezt csak azok, akik AKARNAK változtatni az életminőségükön! Mert bizony ezen a világon csak EGY dolog ami állandó: A VÁLTOZÁS.

Akik már látják, hogy az ipari kor véget ért, és a világ szabályai mindörökre megváltoztak, azok tudják, hogy ma már az információ korát éljük! És ez az új kor Magyarországot is "megfertőzte", ha tetszik ha nem!

Hozzáteszem, MINDIG lesznek olyanok akik le akarják majd "húzni" ezt a szakmát, de ez már csak igy van jól. A világban nem csak a pozitiv erő van jelen, hanem a negativ is. Ha ezt valaki érti és elfogadja, szerintem nincs mit ezen az MLM témán tovább boncolgatni. Van akinek sikerül, van akinek nem. Ez sem mindenkinek való szakma, ahogyan az orvosi, ügyvédi, stb. pálya sem.

A kérdés az, hogy mit élveznek abban a negativ oldal tagjai, hogy megfelelő információ hiányában, esetleg saját tapasztalat nélkül, megkeseredetten irogatnak trágár dolgokat az MLM-ről?

Brigo31 2009.07.15. 01:44:57

Az emberek 90%-a elutasitja ezt a fajta tevékenységet, mint megélhetési formát. De vajon miért?

Mert valószinűleg már rendelkeznek negativ tapasztalattal e téren, és elvből elutasitják.
Félreértik, dezinformáltak és azt gondolják, hogy ez valami illegális tevékenység, vagy házalás, stb.
Korábban belekezdtek egy ilyen jellegű tevékenységbe, és valószinűleg vagy a saját hozzáállásuk miatt, vagy külső körülmények hatására egyszer már belebuktak, de nem mernek újraindulni, nem biznak magukban többé.
Nem mernek változtatni, inkább maradnak a szegényes, de biztos "komfortzónájukban" és panaszkodnak tovább, mert nekik igy jó.
Nem mernek felelősséget vállalni másokért, mert egyszerűen nem vezető tipusok.
Mert ez a szakma nem biztosit számukra biztonságos havi fix jövedelmet - gondolják ők!
És még sorolhatnám...


Pedig a hálózati marketing előtt fényes jövő áll! Miért?

Mert az emberek több szabadságra, és minőségi szabadidőre vágynak.
Mert az emberek egy bizonyos százaléka igenis szeretne gazdag lenni, és ezért hajlandóak tenni is valamit.
Mert az emberek nem akarnak nyugdijas korukban nyomorogni, miután végigdolgozták az életüket.
Mert sokaknak számit az egészsége, és felismerték, hogy a mai rohanó világban ez az egyetlen olyan megoldás jelenleg, amivel teljesen stresszmentesen lehet dolgozni és élni, ezzel meghosszabbitva életéveik számát.
Mert sokan szeretnének jobb emberré válni azáltal, hogy másokon is segithetnek.
Mert egyre többen felébrednek, és észreveszik az ebben rejlő hatalmas lehetőséget!
De mindezt csak azok, akik AKARNAK változtatni az életminőségükön! Mert bizony ezen a világon csak EGY dolog ami állandó: A VÁLTOZÁS.

Akik már látják, hogy az ipari kor véget ért, és a világ szabályai mindörökre megváltoztak, azok tudják, hogy ma már az információ korát éljük! És ez az új kor Magyarországot is "megfertőzte", ha tetszik ha nem!

Hozzáteszem, MINDIG lesznek olyanok akik le akarják majd "húzni" ezt a szakmát, de ez már csak igy van jól. A világban nem csak a pozitiv erő van jelen, hanem a negativ is. Ha ezt valaki érti és elfogadja, szerintem nincs mit ezen az MLM témán tovább boncolgatni. Van akinek sikerül, van akinek nem. Ez sem mindenkinek való szakma, ahogyan az orvosi, ügyvédi, stb. pálya sem.

A kérdés az, hogy mit élveznek abban a negativ oldal tagjai, hogy megfelelő információ hiányában, esetleg saját tapasztalat nélkül, megkeseredetten irogatnak trágár dolgokat az MLM-ről?

Brigo31 2009.07.15. 01:48:13

Az emberek 90%-a elutasitja ezt a fajta tevékenységet, mint megélhetési formát. De vajon miért?

Mert valószinűleg már rendelkeznek negativ tapasztalattal e téren, és elvből elutasitják.
Félreértik, dezinformáltak és azt gondolják, hogy ez valami illegális tevékenység, vagy házalás, stb.
Korábban belekezdtek egy ilyen jellegű tevékenységbe, és valószinűleg vagy a saját hozzáállásuk miatt, vagy külső körülmények hatására egyszer már belebuktak, de nem mernek újraindulni, nem biznak magukban többé.
Nem mernek változtatni, inkább maradnak a szegényes, de biztos "komfortzónájukban" és panaszkodnak tovább, mert nekik igy jó.
Nem mernek felelősséget vállalni másokért, mert egyszerűen nem vezető tipusok.
Mert ez a szakma nem biztosit számukra biztonságos havi fix jövedelmet - gondolják ők!
És még sorolhatnám...


Pedig a hálózati marketing előtt fényes jövő áll! Miért?

Mert az emberek több szabadságra, és minőségi szabadidőre vágynak.
Mert az emberek egy bizonyos százaléka igenis szeretne gazdag lenni, és ezért hajlandóak tenni is valamit.
Mert az emberek nem akarnak nyugdijas korukban nyomorogni, miután végigdolgozták az életüket.
Mert sokaknak számit az egészsége, és felismerték, hogy a mai rohanó világban ez az egyetlen olyan megoldás jelenleg, amivel teljesen stresszmentesen lehet dolgozni és élni, ezzel meghosszabbitva életéveik számát.
Mert sokan szeretnének jobb emberré válni azáltal, hogy másokon is segithetnek.
Mert egyre többen felébrednek, és észreveszik az ebben rejlő hatalmas lehetőséget!
De mindezt csak azok, akik AKARNAK változtatni az életminőségükön! Mert bizony ezen a világon csak EGY dolog ami állandó: A VÁLTOZÁS.

Akik már látják, hogy az ipari kor véget ért, és a világ szabályai mindörökre megváltoztak, azok tudják, hogy ma már az információ korát éljük! És ez az új kor Magyarországot is "megfertőzte", ha tetszik ha nem!

Hozzáteszem, MINDIG lesznek olyanok akik le akarják majd "húzni" ezt a szakmát, de ez már csak igy van jól. A világban nem csak a pozitiv erő van jelen, hanem a negativ is. Ha ezt valaki érti és elfogadja, szerintem nincs mit ezen az MLM témán tovább boncolgatni. Van akinek sikerül, van akinek nem. Ez sem mindenkinek való szakma, ahogyan az orvosi, ügyvédi, stb. pálya sem.

A kérdés az, hogy mit élveznek abban a negativ oldal tagjai, hogy megfelelő információ hiányában, esetleg saját tapasztalat nélkül, megkeseredetten irogatnak trágár dolgokat az MLM-ről?

Brigo31 2009.07.15. 01:49:36

Az emberek 90%-a elutasitja ezt a fajta tevékenységet, mint megélhetési formát. De vajon miért?

Mert valószinűleg már rendelkeznek negativ tapasztalattal e téren, és elvből elutasitják.
Félreértik, dezinformáltak és azt gondolják, hogy ez valami illegális tevékenység, vagy házalás, stb.
Korábban belekezdtek egy ilyen jellegű tevékenységbe, és valószinűleg vagy a saját hozzáállásuk miatt, vagy külső körülmények hatására egyszer már belebuktak, de nem mernek újraindulni, nem biznak magukban többé.
Nem mernek változtatni, inkább maradnak a szegényes, de biztos "komfortzónájukban" és panaszkodnak tovább, mert nekik igy jó.
Nem mernek felelősséget vállalni másokért, mert egyszerűen nem vezető tipusok.
Mert ez a szakma nem biztosit számukra biztonságos havi fix jövedelmet - gondolják ők!
És még sorolhatnám...


Pedig a hálózati marketing előtt fényes jövő áll! Miért?

Mert az emberek több szabadságra, és minőségi szabadidőre vágynak.
Mert az emberek egy bizonyos százaléka igenis szeretne gazdag lenni, és ezért hajlandóak tenni is valamit.
Mert az emberek nem akarnak nyugdijas korukban nyomorogni, miután végigdolgozták az életüket.
Mert sokaknak számit az egészsége, és felismerték, hogy a mai rohanó világban ez az egyetlen olyan megoldás jelenleg, amivel teljesen stresszmentesen lehet dolgozni és élni, ezzel meghosszabbitva életéveik számát.
Mert sokan szeretnének jobb emberré válni azáltal, hogy másokon is segithetnek.
Mert egyre többen felébrednek, és észreveszik az ebben rejlő hatalmas lehetőséget!
De mindezt csak azok, akik AKARNAK változtatni az életminőségükön! Mert bizony ezen a világon csak EGY dolog ami állandó: A VÁLTOZÁS.

Akik már látják, hogy az ipari kor véget ért, és a világ szabályai mindörökre megváltoztak, azok tudják, hogy ma már az információ korát éljük! És ez az új kor Magyarországot is "megfertőzte", ha tetszik ha nem!

Hozzáteszem, MINDIG lesznek olyanok akik le akarják majd "húzni" ezt a szakmát, de ez már csak igy van jól. A világban nem csak a pozitiv erő van jelen, hanem a negativ is. Ha ezt valaki érti és elfogadja, szerintem nincs mit ezen az MLM témán tovább boncolgatni. Van akinek sikerül, van akinek nem. Ez sem mindenkinek való szakma, ahogyan az orvosi, ügyvédi, stb. pálya sem.

A kérdés az, hogy mit élveznek abban a negativ oldal tagjai, hogy megfelelő információ hiányában, esetleg saját tapasztalat nélkül, megkeseredetten irogatnak trágár dolgokat az MLM-ről?

Brigo31 2009.07.15. 01:54:49

Az emberek 90%-a elutasitja ezt a fajta tevékenységet, mint megélhetési formát. De vajon miért?

Mert valószinűleg már rendelkeznek negativ tapasztalattal e téren, és elvből elutasitják.
Félreértik, dezinformáltak és azt gondolják, hogy ez valami illegális tevékenység, vagy házalás, stb.
Korábban belekezdtek egy ilyen jellegű tevékenységbe, és valószinűleg vagy a saját hozzáállásuk miatt, vagy külső körülmények hatására egyszer már belebuktak, de nem mernek újraindulni, nem biznak magukban többé.
Nem mernek változtatni, inkább maradnak a szegényes, de biztos "komfortzónájukban" és panaszkodnak tovább, mert nekik igy jó.
Nem mernek felelősséget vállalni másokért, mert egyszerűen nem vezető tipusok.
Mert ez a szakma nem biztosit számukra biztonságos havi fix jövedelmet - gondolják ők!
És még sorolhatnám...


Pedig a hálózati marketing előtt fényes jövő áll! Miért?

Mert az emberek több szabadságra, és minőségi szabadidőre vágynak.
Mert az emberek egy bizonyos százaléka igenis szeretne gazdag lenni, és ezért hajlandóak tenni is valamit.
Mert az emberek nem akarnak nyugdijas korukban nyomorogni, miután végigdolgozták az életüket.
Mert sokaknak számit az egészsége, és felismerték, hogy a mai rohanó világban ez az egyetlen olyan megoldás jelenleg, amivel teljesen stresszmentesen lehet dolgozni és élni, ezzel meghosszabbitva életéveik számát.
Mert sokan szeretnének jobb emberré válni azáltal, hogy másokon is segithetnek.
Mert egyre többen felébrednek, és észreveszik az ebben rejlő hatalmas lehetőséget!
De mindezt csak azok, akik AKARNAK változtatni az életminőségükön! Mert bizony ezen a világon csak EGY dolog ami állandó: A VÁLTOZÁS.

Akik már látják, hogy az ipari kor véget ért, és a világ szabályai mindörökre megváltoztak, azok tudják, hogy ma már az információ korát éljük! És ez az új kor Magyarországot is "megfertőzte", ha tetszik ha nem!

Hozzáteszem, MINDIG lesznek olyanok akik le akarják majd "húzni" ezt a szakmát, de ez már csak igy van jól. A világban nem csak a pozitiv erő van jelen, hanem a negativ is. Ha ezt valaki érti és elfogadja, szerintem nincs mit ezen az MLM témán tovább boncolgatni. Van akinek sikerül, van akinek nem. Ez sem mindenkinek való szakma, ahogyan az orvosi, ügyvédi, stb. pálya sem.

A kérdés az, hogy mit élveznek abban a negativ oldal tagjai, hogy megfelelő információ hiányában, esetleg saját tapasztalat nélkül, megkeseredetten irogatnak trágár dolgokat az MLM-ről?

Brigo31 2009.07.15. 01:55:10

Az emberek 90%-a elutasitja ezt a fajta tevékenységet, mint megélhetési formát. De vajon miért?

Mert valószinűleg már rendelkeznek negativ tapasztalattal e téren, és elvből elutasitják.
Félreértik, dezinformáltak és azt gondolják, hogy ez valami illegális tevékenység, vagy házalás, stb.
Korábban belekezdtek egy ilyen jellegű tevékenységbe, és valószinűleg vagy a saját hozzáállásuk miatt, vagy külső körülmények hatására egyszer már belebuktak, de nem mernek újraindulni, nem biznak magukban többé.
Nem mernek változtatni, inkább maradnak a szegényes, de biztos "komfortzónájukban" és panaszkodnak tovább, mert nekik igy jó.
Nem mernek felelősséget vállalni másokért, mert egyszerűen nem vezető tipusok.
Mert ez a szakma nem biztosit számukra biztonságos havi fix jövedelmet - gondolják ők!
És még sorolhatnám...


Pedig a hálózati marketing előtt fényes jövő áll! Miért?

Mert az emberek több szabadságra, és minőségi szabadidőre vágynak.
Mert az emberek egy bizonyos százaléka igenis szeretne gazdag lenni, és ezért hajlandóak tenni is valamit.
Mert az emberek nem akarnak nyugdijas korukban nyomorogni, miután végigdolgozták az életüket.
Mert sokaknak számit az egészsége, és felismerték, hogy a mai rohanó világban ez az egyetlen olyan megoldás jelenleg, amivel teljesen stresszmentesen lehet dolgozni és élni, ezzel meghosszabbitva életéveik számát.
Mert sokan szeretnének jobb emberré válni azáltal, hogy másokon is segithetnek.
Mert egyre többen felébrednek, és észreveszik az ebben rejlő hatalmas lehetőséget!
De mindezt csak azok, akik AKARNAK változtatni az életminőségükön! Mert bizony ezen a világon csak EGY dolog ami állandó: A VÁLTOZÁS.

Akik már látják, hogy az ipari kor véget ért, és a világ szabályai mindörökre megváltoztak, azok tudják, hogy ma már az információ korát éljük! És ez az új kor Magyarországot is "megfertőzte", ha tetszik ha nem!

Hozzáteszem, MINDIG lesznek olyanok akik le akarják majd "húzni" ezt a szakmát, de ez már csak igy van jól. A világban nem csak a pozitiv erő van jelen, hanem a negativ is. Ha ezt valaki érti és elfogadja, szerintem nincs mit ezen az MLM témán tovább boncolgatni. Van akinek sikerül, van akinek nem. Ez sem mindenkinek való szakma, ahogyan az orvosi, ügyvédi, stb. pálya sem.

A kérdés az, hogy mit élveznek abban a negativ oldal tagjai, hogy megfelelő információ hiányában, esetleg saját tapasztalat nélkül, megkeseredetten irogatnak trágár dolgokat az MLM-ről?

Brigo31 2009.07.15. 01:55:20

Az emberek 90%-a elutasitja ezt a fajta tevékenységet, mint megélhetési formát. De vajon miért?

Mert valószinűleg már rendelkeznek negativ tapasztalattal e téren, és elvből elutasitják.
Félreértik, dezinformáltak és azt gondolják, hogy ez valami illegális tevékenység, vagy házalás, stb.
Korábban belekezdtek egy ilyen jellegű tevékenységbe, és valószinűleg vagy a saját hozzáállásuk miatt, vagy külső körülmények hatására egyszer már belebuktak, de nem mernek újraindulni, nem biznak magukban többé.
Nem mernek változtatni, inkább maradnak a szegényes, de biztos "komfortzónájukban" és panaszkodnak tovább, mert nekik igy jó.
Nem mernek felelősséget vállalni másokért, mert egyszerűen nem vezető tipusok.
Mert ez a szakma nem biztosit számukra biztonságos havi fix jövedelmet - gondolják ők!
És még sorolhatnám...


Pedig a hálózati marketing előtt fényes jövő áll! Miért?

Mert az emberek több szabadságra, és minőségi szabadidőre vágynak.
Mert az emberek egy bizonyos százaléka igenis szeretne gazdag lenni, és ezért hajlandóak tenni is valamit.
Mert az emberek nem akarnak nyugdijas korukban nyomorogni, miután végigdolgozták az életüket.
Mert sokaknak számit az egészsége, és felismerték, hogy a mai rohanó világban ez az egyetlen olyan megoldás jelenleg, amivel teljesen stresszmentesen lehet dolgozni és élni, ezzel meghosszabbitva életéveik számát.
Mert sokan szeretnének jobb emberré válni azáltal, hogy másokon is segithetnek.
Mert egyre többen felébrednek, és észreveszik az ebben rejlő hatalmas lehetőséget!
De mindezt csak azok, akik AKARNAK változtatni az életminőségükön! Mert bizony ezen a világon csak EGY dolog ami állandó: A VÁLTOZÁS.

Akik már látják, hogy az ipari kor véget ért, és a világ szabályai mindörökre megváltoztak, azok tudják, hogy ma már az információ korát éljük! És ez az új kor Magyarországot is "megfertőzte", ha tetszik ha nem!

Hozzáteszem, MINDIG lesznek olyanok akik le akarják majd "húzni" ezt a szakmát, de ez már csak igy van jól. A világban nem csak a pozitiv erő van jelen, hanem a negativ is. Ha ezt valaki érti és elfogadja, szerintem nincs mit ezen az MLM témán tovább boncolgatni. Van akinek sikerül, van akinek nem. Ez sem mindenkinek való szakma, ahogyan az orvosi, ügyvédi, stb. pálya sem.

A kérdés az, hogy mit élveznek abban a negativ oldal tagjai, hogy megfelelő információ hiányában, esetleg saját tapasztalat nélkül, megkeseredetten irogatnak trágár dolgokat az MLM-ről?

st_one 2009.08.13. 22:19:14

Egy kis pontosítás: a havi 2 milliárd (egyes kommentelők szerint 3 milliárd:) Ft-os forgalom ellenőrizhető, nyilvános adat. Az egyetlen baj vele, hogy kb. annyira pontos, mint Philip elhíresült becslése a Kossuth téri tömeg létszámáról. Az FLP Hungary árbevétele 2007-ben 12,4 milliárd, 2008-ban 12,7 milliárd Ft volt, ami havi átlagban alig több mint egy milliárdot jelent. Nem értem, miért kell ferdíteni a tényeket, amikor ez így is tekintélyes összeg. "A valóság is lehet olyan szép - sőt szebb! -, mint a hazug ábránd." (Miben is volt?:)

nom80 2009.09.08. 07:05:46

Sziasztok!

Mint mindíg ,mindenhol az osztja legjobban az észt akinek nincs rálátásra a dologra. Ha valaki az ilyennek adna egy egy terméket ,mert beteg és rájönne hogy valóban más mint a gyógyszertári kémiailag előállított keverék ,biztos behúzná fülét farkát ha látná a rohamos javulást.
Ez a lényege pont,hogy itt arról szól a fáma ,hogy segítsen a termék azokon akik rászorulnak.Nem drágább mint a gyógyszertári mű kotyvalék,aminek nem kevés mellékhatása van.Természetes dolgoktól nem lesz mellékhatás.
Ha pedig valaki okosan csinálja nehogy drága ,de felére vagy 0 Ft-ra csökkentheti az adagját.
Azt javaslom mindenkinek ,aki kinyitja a száját előbb nézze meg a cég hátterét.Mióta létezik ,mit bizonyított és milyen engedélyei vannak.Aztán lehet minősíteni!

alapítóatya 2009.09.19. 13:59:24

Csak most az egyszer írok ide, okulásul a tudatlanoknak. Az FLP is hasonlóan a többi MLM rendszerű vállalkozáshoz, sima piramisjáték. Én 1996 óta ismerem, amióta Szabó Jóska debrecen-józsai exkocsmáros és fagylaltos behozta az országba. Persze akkor még éveken át illegálisan forgalmazták. Beléptettek néhány bukott dokit, szakmai nímandot, akikre lehet hivatkozni, mint "orvosszakértőinkre". Röhej. Ugyanolyan gagyi termékeket forgalmaz az FLP, mint minden MLM-es társaság. Ez a máz, hogy jogszerűnek tűnjék. Egy flakon gél előállítása nem kerül egy dollárba, de itt a süketek 30 x áron veszik, ráadásul semmire sem jó. Tudni kell, hogy a mesével ellentétben az FLP termékek is tömve vannak adalékanyagokkal. Etikailag sem állnak túl magas szinten, 2004-ben meg is bírságolták őket 60 millió forintra. Lehúzás az egész. Az egyetlen termék, aminek igazolhatóan van némi pozitív hatása, a First, de az is csak az Aloéban lévő gyulladáscsökkentő hatóanyagoknak köszönhetően. Egyébként a gyulladáscsökkentő hatás a növény attribútuma, ez az, ami valóban létezik, a többi a legendárium része. Aloé hatóanyagot tartalmazó termékek (főleg kozmetikai) dögivel vannak a boltokban, töredékáron. Az FLP sem gyógyszert, sem gyógyhatású készítményt nem forgalmaz, hiú ábránd azt hinni, hogy bármilyen betegséget gyógyítanak a termékei. Egyszerű zsidó biznisz a hülye gójoknak. Külön röhejes, amikor bemutatókon és egyéb szeánszokon analfabéta emberkék tartanak orvosi ismeretterjesztő előadást, akik a víz kémiai képletét sem ismerik. Az pedig felháborító és undorító, hogy pl. rákos betegektől elszedik utolsó fillérjeiket azzal a hazugsággal, hogy majd a termékek rendbehozzák. Úgyhogy akinek van esze, ne foglalkozzon vele, vegyen akkor inkább élő Aloe növényt és használja azt. Uff!

frenky77 2009.09.21. 13:08:31

@alapítóatya:

Szia!

Látom neked nagyon nagy tapasztalatod van a termékekkel kapcsolatban.
Mint kívülálló olvasva a fórumot elég érdekes... :)
De ez elég mélyen lehúzó kritika a részedről... amit némelyek fogalmazhatnának úgy is, hogy "egy vélemény".
Sokat tanulmányoztam a dolgot, és egyet az cáfolnék, a piramisjátékot, amint már egy korábbi hozzászóló is említette a piramisban nem kereshetsz többet mint az aki fölötted van, itt viszont igen.

A termékekkel kapcsolatban, nekem nincs saját tapasztalatom, olvastam viszont jelentős javulásokat eme termék használata következtében, akkor azt mondanád, hogy ez mint pszichikai hátterű lenne, hogy szedhettek volna C vitamint narancskéve, ha elhitetik velük, hogy ettől meggyógyulnak akkor ugyanilyen javulás lenne a végeredmény!?
Ezt kétlem...
Elhiszem, hogy nem csodaszerek, és kicsit visszatérve a 2004-es bírságra, a magyart törvények másabbak mint külföldön, és ezért kapták az ejnyebejnyét. Nem árul gyógyhatású készítményt, amit én tudok erről, az, hogy a betegségek okát szünteti meg...
Tudod, ha télen ülsz a szobában nyitott ablaknál...akkor mit csinálsz, hogy ne fázzál!? Felöltözöl..vagy a hideg okát szünteted meg és becsukod az ablakot!?

Nem téged akarlak megsérteni, csak nem értem, hogy honnan ez a mély ellenséges vélemény!? Esetleg mivel alapozod ezt?

Kicsit túlzásnak érzem a hozzászólásodat, de ha megalapozod nekem akkor elfogadom.., :)

soma21 2009.09.26. 00:10:28

Sziasztok Én 1 hete találkoztam az FLP vel és egy iszonyatos jó csapatnak gondolom Őket. Szeretnék ehhez a csapathoz tartozzni és azon leszek, hogy bizonyyítsak is nem csak nekik magamnak is. Az aki 1 év alatt ezzel a rendszerrel havi 1 milla felett keres az FLPbe nekem csak pozitív példa és úgy teszi ezt, hogy nem tukmálja a termékeket, hanem csak elmondja ezt a lehetőséget neked a többi rajtad múlik. Ha jól figyeltem a mások által szeánsznak mondott tájékoztatón, akkor nem Magyarországról, hanem magyarországi régióról beszéltek ami kb. 8 országot takar és ennek a havi "bevétele" 3 milliárd, ebből magyarországnak 1 milliárd.
A másik ami pozitív, hogy ha csinálni akarod akkor ez a csapat addig nem engedi el a kezed míg "igazgató" nem válik belőled, utánna a te "céged" te vezeted te szervezed és a lényeg, hogy te segíted az "alattad" lévők jövőjét.
Én még Személy szerint nem ismerem a termékeiket az FLPnek, de szeretném megismerni, Főleg úgy hogy 9000 orvos van a csapatba Magyarországon és nem kevés ismert ember akik eltűntek hírtelen a tvből, rádióból vagy épp egy együttesből. Aki nem hiszi járjon utánna én is ezt tettem amikor haza értem a megbeszélésről és láss csodát a nevek között megtaláltam Dr. Kósa L. Adolf nevét és még ami meglepő volt a baby sisters volt énekesnőjének neve Hertelendi Klárié, ha Ő nekik sikerült nekem vagy épp neked miért ne sikerülni. Mindenütt dolgozzni kell nem csak itt!!!!!!!

Üdv mindenkinek!

maxsteel88_FLP 2009.11.16. 11:42:19

@soma21:
szia soma21, életed legjobb döntését hoztad. büszke vagyok rád!

ilyen meg ehhez hasonló fórumokon találok 10-20 , az összes ilyen blog/fórumot együttvéve kb 100 embert akik fikázzák az MLM rendszereket de főleg az FLP t.

Nos én 2 dolgot mondok nektek:

1. keressél rá neten , google'n írd be: a hazugság az flp nél, átverés az flp nél. nézd meg mit találsz, vagy ilyen 'profi' véleményeket olyanoktól akik egy vasat sem kerestek ebből, vagy nem találsz semmit.
Aztán tedd ugyanezt youtube on, mert mint tudjuk a youtube az a videós google, ott írd be ugyanezeket : FLP FAKE , THE TRUTH ABOUT FLP és így tovább , bíztósíthatlak róla semmi rosszat nem fogsz találni.

2. Második dolog , és itt visszatérek arra a 100 emberre összvissz aki fikázza az MLM et de főleg az FLP-t . Ti vagytok kb 100 an, de MI , FLP sek , kb 5.000 en leszünk most szombaton a papp lászló budapest sportaránában, és csak, hogy tudjátok havi szinten kb 300 úk belőpőnk van szóval 300 olyan ember aki nem 100 embernek hitt , hanem a csapatának és annak aki őket meghívta...300 olyan ember ért el 2 pontos szintet akik igenis megvették a dobozt aminek az ára 112500 forint. ők aláírták a szerződést amivel kezükbevették az életüket és a siker útján vannak. Olyan emberek fogják őket segíteni a manageri szintig (400-600e ft) akik már ebből élnek.

Szóval ti kb 100an csak fikázzázok az MLM et és az FLP-t de mi tudjuk, hogy ez minket CSAK MÉG ERŐSSEBBÉ TESZ ÉS MÉG NAGYOBBAK LESZÜNK ÉS PÁR ÉV MÚLVA ELSŐK LESZÜNK A VILÁGON!!!!

HAJRÁ FLP MAGYARORSZÁG!!! TALÁLKOZUNK A PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁBAN SZOMBATON! HAJRA FLP MAGYARORSZÁG!!!!'

maxsteel88_FLP 2009.11.16. 14:10:57

amúgy meg hogy lehet hogy az flp ben egy senior manager kilépik? én ezt nem vágom, a senior managernek van 5 managere már + azok managerei, tehán úgy kb 30 db jogdíja van már. akkor miért hagyja abba? ez érdekes.

a másik dolog, hogy mersz te Bíró Tamás ról bármi rosszat is mondani? hogy hogy hogy? Bíró Tamás az az ember ebben az üzletben aki egyszer fölépítette Magyarország 4. legnagyobb üzletét majd váláskor a feleségére hagyta AZ EGÉSZET!!! és utána megcsinálta mégegyszer és SOKKAL NAGYOBB üzletet épített.

Ezmelett neki köszönhetjük Kósa L. Adolfot , és azt hogy megtörtént a Magyarországi FLP's rendszerváltás , azóta van TurboStart , azóta lesznek az emberek 5-6 hónap alatt managerek. ezt mind Bíró Tamásnak köszönhetjük.

Biztos vagyok benne ha rosszat keresel valamiben megis találod , ehhez nem fér kétség. de mit akarsz elérni ezzel? a rosszat vonzod magadhoz , semmi értelme.
Én tisztelem és becsülöm az összes felsővonalamat ebben az üzletben, az összes testvérvonalamat és az összes üzlettársamat. ők jobb életet akarnak és készek is tenni ezért.

HAJRÁ FLP MAGYARORSZÁG! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK !!

AntalGábor 2009.11.26. 22:38:36

Szép napot mindenkinek! Én két hónappal ezelőtt léptem be de egy másik céghez! Mondanom sem kel nem gondolkodtam, hogy belépjek- e mert ez a cég lepipálja az összes MLM céget ami létezik a világon! Ez lesz Magyarország legnagyobb hálózata! Én ezelőtt soha nem építettem hálózatot mert mint minden ember én is utálok eladni! Itt semmit nem kell eladni! Sok flp-s lépett már be ide különben! Ha érdekel itt az email címem! xr650rpiton@freemail.hu
Nézd meg a jutalékrendszert! Ilyet nem láttál még szerintem! Elmondanám, hogy ez a cég a világ 5 legjobban fejlődő cége közt benne van és már 80 országban terjed!

Britte 2010.02.22. 21:38:00

Én azok (talán) népes táborát képviselem akinek felajánlották a lehetőséget a csatlakozásra, de amióta szóba került a névlista nem tudok aludni. Ha eszembe jut hogy nekem most le kéne írnom minden embernek a nevét akit ismerek, úgy érzem magam mintha egy halál-listát kéne írnom. Ez az egész olyan mint egy kibaszott rémálom, amiből fel szeretnék ébredni. Egy bazinagy kérdőjel van a fejemben. Kellene a pénz, na de ennyire????? Hiába súlykolják az agyamba hogy ez egy jó lehetőség nekem és nekik, kurvára nem így érzem.

Britte 2010.02.22. 23:02:49

@japan: Leírtad a lényeget!
Egy az egyben azt éltem át az elmúlt napokban amit leírtál:
"Ha megkeresnek, elmész egy-két rendezvényre, akkor a kérdés már nem az, hogy mi az álmod, hanem az, hogy mi volt egy-két hete vagy hónapja, amikor nem volt képben a huszonnegyedik százat üzlete... Az vagy te, amit mindig is szerettél volna. Elkezdheted akarni is, mint egy hisztis hülyegyerek.

És valóban! Minek???? Nem azt tartom a legfontosabbnak hogy írtó sok pénzem legyen, hanem azt hogy azt csináljam amit szeretnék és amit élvezek. Hát ez nem igazán tartozik azok közé! Ha másra nem is, de arra jó volt ez a pár nap, hogy milyen jó is volt az életem addig amíg be nem jött a képbe az mlm.

Judit1961 2010.06.05. 12:35:16

Sziaaasztok!
Látom jó rég lépett ide be halandó :):) Nem baj.
Azért írok, mert engem is megkörnyékezett a FLP. Voltam már előadáson, több írást, és könyvet olvastam el az Aloe Veráról. Nem vitatom a növény jótékony hatását. Azonban a "felépítménnyel " van a bajom, hogy itt is látom a beírások alapján.
Rendkívül erőszakos agitációt érzek az FLP-ben, és azt várják el tőlem is, hogy a saját ismerőseimet is az előadások látogatásának fontosságával "cseszegessek", amikor ismerőseim, és egyéb családtagjaim napi 10-14 órát dolgoznak.
Röhej, hogy Magyarországon annyit kell dolgozni egy embernek, hogy közben nem ér rá pénzt keresni. Ha rajtam múlna, az egész háztartásomat felszerelném az Aloe Verás készítményekkel, de ahhoz kéne egy jól fizető munkahely elsősorban. Teljességgel értem meg, hogy ismerőseim nem tudnak vásárolni, amikor 80-90 Ft-ot keresnek egy hónapban.
Meg hát, mivel nem ettem meszet, és értelmes, józan , magyar "paraszti eszem van", látom a világban lezajló folyamatokat. Egyes cégek arra mennek, hogy minél nagyobb mértékben mérgezzék az emberiséget: megengedett határérték felett tesznek bele íz-állagfokozó/javító dolgokat, aztán amikor már a rákos betegségek ellepik a civilizált földrészek lakosait, akkor hirtelen a semmiből feltűnnek megint "karitatív " szándékú cégek, akik az emberiség megmentőjeként étrendkiegészítőket árulnak. Érdekes módon mindkét fajta cég remekül megél az emberek hülyeségéből. Ahogy egy hozzászóló írta, fejétől bűzlik a hal, elsősorban a mérgező cégeket kéne kiiktatni, vissza kéne térni a normális állat- és növénytermesztéshez, nem kéne mesterséges vírusokkal bombázni az élővilágot, és minden a helyére kerülne. Ennyi öntelt, hiú, ostoba, mohó, megáltalkodott, egymást eltaposó ember soha nem volt a földön, mint az utóbbi 40-60 évben. Telephelyük az ilyen cégek, a biztosítók, brókerek, stb.
Igaza van annak a hozzászólónak is, aki szerint ez is egy piramis játék: így , vagy úgy, de igaza van! Keresni az keres a legjobban, aki 8-10 éve lépett be. Nagyon jól élnének, ha Magyarországon 10 millió fogyasztó lenne.
Elgondolkodtató az "ÉRTÉKESÍTÉS", mint tudás megszerzése: ha kell valami, előveszem a pénztárcámat, bemegyek a boltba, kiválasztom a terméket és kifizetem. És ide nem kell szponzor, mentor, anyámsegge bármi más egyéb. A vevői szándék, és az anyagi fedezet találkozik. És nem kell ismerősöknek a 100-as lista, meg a telefonálgatás, meg a meggyőzés! Az értékesítés nem más, mint ráerőszakolni az embert arra, hogy vegyen, abban a helyzetében, amikor még mérlegel. Az értékesítés nem más, mint az egyént befolyásolni a döntésében.Ha a vevő nem akar venni, de ráerőltetve mégis vesz, csak hagyd már végre békén, akkor te nem egy JÓ ÉRTÉKESÍTŐ VAGY, hanem egy végtelenül ERŐSZAKOS ÉS AGRESSZÍV ember, mely emberi tulajdonságaiddal inkább ne dicsekedj.
Ez az én véleményem, és szent meggyőződésem mindennemű ilyen tevékenységről.
Természetesen senki jövedelmét nem irigylem, sőt, nagyon örülök neki. nagyon sok boldogságot kívánok neki.

faguru 2011.07.07. 06:18:55

Az Mlm rendszer a legsikeresebb uzleti elosztasi halozat. Mar egyetemen is oktatjak egyszeru a recept csinalj egy 100%os termeket es epits fel egy mukodo ertekesitesi halozatot. Aki okoskodik az MLMel kapcsolatban csinaljon egyet ami mukodik;-) kb 2 millio eur kezdotokevel csinalhatsz is egyet. Aki elkotelezetten esszel dolgozik a rendszeren belul annak lesz penze aki csak szovegel arrol hogy miert nem sikeres annak nincs sok eselye. De mas uzletben se.

abar 2011.11.04. 06:24:10

Kedveseim, nem vagyok sem FLP sem Avon vagy egyéb köztéma tag, viszont a marketinget oktatják, és ha tetszik ha nem fogyasztója vagyunk, ezen az elven működnek biztosítók, üzletláncok, és gyógyszertárak, és sok minden más az életben , a marketing fogalma:
hu.wikipedia.org/wiki/Marketing

abar 2011.11.04. 06:27:47

@otievmoae: Kedveseim, nem vagyok sem FLP sem Avon vagy egyéb köztéma tag, viszont a marketinget oktatják, és ha tetszik ha nem fogyasztója vagyunk, ezen az elven működnek biztosítók, üzletláncok, és gyógyszertárak, és sok minden más az életben , a marketing fogalma:
hu.wikipedia.org/wiki/Marketing

mlm a tétet 2011.11.16. 10:42:30

Kedves Mindenki!

Mint új hozzászóló, szívesen kapcsolódom be a 2007-óta itt olvasható hozzászólásokhoz.

28 év munkaviszony és útkeresés után feleségemmel végre hoztunk egy sokat halogatott döntést, s a Forever termékeket nem csak fogyasztjuk, de másoknak is ajánljuk, de most már nem ingyen. 14 éve nagy megekégedéssel vagyunk a fogyasztói, semmi így nem segített a családunk és ismerősök bajain, ezért mindig ezerrel ajánlgattam azokank, akik számítanak, de szinte bárkinek. Ritkán, de volt, hogy nem váltotta be valakinek a reményt. Most önként, több betegségnél tapasztalt rendkívüli hatásmechanizmus láttán úgy döntöttünk, hogy csináljuk, s elképesztően könnyen és jól máködik. Látni kell a feleségemen a változást. Visszakaptam a vidám és friss nőt, akit a kórházi munka, s havi munkájáért kapott heti fizetés lassan tönkrett, de legalábbis a lelkesedését és erejét.

Az emberek mára rádöbbennek kis hazánkban, hogy valamit kell lépnünk, mert bár másként is lehet sok pénzt keresni, de egyre kevesebben tudják azt. Munkám és kapcsolataim révén sok vállalkozással állok kapcsolatban, de a menjen neikk akár milyen jól, nem élnek minőségi életet, s bár pénzt termelnek, csak nem tudják elkölteni, s elkölti helyette az állami feneketlen bendő. Aztán egyszercsak megöregszik és a fia, lánya nincs mellette, de nem is volatk, mert apa, anya dolgozik, hogy neked jobb legyen. Azt már mindenki látja, hogy nem lesz jobb, csak több. A sárga csekkekből.

Akkor valamit tenni kell. Az biztos, hogy erre az egyik, s szerinte az egyetlen út az MLM, mert ilyen egyszerűen nem tudok máshol pénzt keresni.
Munkahelyemen jól keresek, minden eszköz a rendelkezésemre áll, de külföldi főnökeim valahogy mindig jobban járnak mint én. Van esélyem előrelépésre, de milyen áron? Mé több munka és stressz, számonkérés, távollét, sok tanulás. Na nem, 4 diplomával sem tudtam azt elérni, hogy minőségi életet éljek, s stabadon dönthessek fontos dolgokról, ezért váltani fogok, amint az új életformánk annyit hoz (s nem csak anyagi értelemben), hogy ne kelljen többet izgulni a munkahelymegtartásért.

mlm a tétet 2011.11.16. 10:57:43

Na és még annyit, hogy a kevesebb több lehessen, hogy az egész életünk egy MLM, mert még a beszédhibásnak is van érzelemnyilvánítása és valahogy a világ tudomására hozza, mi az ami bevált, azaz másnak is jó lesz, ergo, mások bátorítást kapnak, hogy ugyanahhoz a fogorvoshoz, fodrászhoz, műkörmöshöz, pékhez, stb. járjanak, de ezért pénzt senki neked nem fizet. Hát akkor ez egy spontán piramisjáték, ezt miért nem ítéli le senki?!

Aki nem lát jót az MLM-ben az ne csinálja. Én sem ugrok le a bungee jumping- tornyból, de el tudom fogadni, hogy van akinek ez értéket visz az életébe. Megérteni nem tudom, csak elfogadni, de ezért nem ócsárolom és nyomom rá a kéretlen negatív véleméynemet, mint azt teszik itt sokan, akik ellenzők.
Tiszteljük egymás véleményét, személyiségét, hiszen bármit hozhat a holnap. Aki ma az aloéra vagy azt forgalmazóra rosszat mond és ócsárol, az holnap kerülhet olyan helyzetbe, hogy neki, vagy szeretteinek ez adja a megoldást a bajra, vagy az utolsó esélyt. És meg fogja vásárolni, mert ezért hívják utolsónak.

Egy példa: sokan szidják a francia és olasz autókat. Érdekes a tapasztalatom, ezknek az embereknek sosem volt ilyen autójuk, csak azt veszik meg, amit mások jónak tartanak. Okso emberek? Nekem már közel 35 (főként céges) személyautóm volt, de semmi nem motivál arra, hogy akár német autót vegyek, mert az ár/érték arány szigorú tükör! Ami "jobb" az drágább is. Én a francia Renaultra esküszöm és akik rám hallgattak, ma áradoznak. Nem csapódtak be, kevesebb pénzért kaptak azonos minőséget és kényelmet. A fenébe, már megint MLM-ezek. Hát ez az...

mlm a tétet 2011.11.28. 10:16:47

Ahogy elnézem beszélgethetek magammal. Pedig Robert Kiyosaki szerint soha jobb időszak nem volt az MLM-re, s egyre többen látják ezt ma be.

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2012.05.29. 09:49:28

Ne aggódj. A szerzők gondolom mlm sérültek, akik ezért bosszúból köpködnek mindenre.
Magyar ember utálja az mlm-et ez van. Ettől függetlenül a világ értékesítési forgalmának 40 %-át ez adja. Innentől kezdve, vagy benne vagy, vagy nem. Ilyen egyszerű a képlet.

Amúgy ez a vergődés kb olyan, mintha 2-3 rossz mosógépszerelői tapasztalat után blogot indítanék anti-mosógépszerelő.blog néven. Gyűlöljünk közösen minden mosógépszerelőt, mert nekem meg még egy haveromnak rossz tapasztalat volt. LOL

Berzebum 2012.06.19. 12:18:30

Ha mindenki MLMel foglalkozna, nem lenne kit megfizetni. A repülő is csak akkor tud repülni, amig van légellenálás.
Erről jut eszembe amit nekem mondott a pincér ismerősöm, mintha ő kemény lenne:
Jajj, engem is próbáltak már beszervezni, de nemjött össze... - mellé párosult ironikus vigyor.
Erre csak annyit mondtam:
Nem is ülsz b*zmeg Audiban, és viszed el e gyereked Disney Landbe, hanem csak panaszkodsz hogy a főnök igy, az állam úgy szar.
Erre ő:
Ezt most miért mondom?!
Mire Én:
Az előtt rinyáltál, meg mondtad milyen jó kis Audim van, Én meg ülök benne...

sasmadar77 2012.10.25. 18:13:50

@don brada:
Azért ilyen hülyeségeket ne terjessz!!

"Ettől függetlenül a világ értékesítési forgalmának 40 %-át ez adja."

Azért is van rossz véleménye az embereknek, mert sokan hülyeségeket terjesztenek az MLM-ről.

sasmadar77 2012.10.29. 10:20:40

Egyből az első mondatba hagy kössek már bele egy kicsit.

""a havi 2 milliárdos forgalom" ellenőrizhetetlen adatt, se interneten, se hol :). Egy pr-os szájából meg minden jön csak igaz szó nem, tehát a cég sem tud bizonyítható adatokat közölni."

A NAV-nál ellenőrizhető mivel minden cég köteles adóbevallást készíteni.

Ez pedig nem kicsit bullshit. Senki nem vásárol meg 4 kezdőcsomagot úgy, hogy egyet sem ad el vagy nem használ el.

"És persze a kihagyhatatlan ellentét feltüntetése; mlm -><-pilótajáték
Valóban. Az mlm valóban nem pilótajáték. Egy fokkal jobb. nem tudsz beleölni annyi pénzt hogy teljsen elszegényedj, de azért megkopaszt rendesen, persze vannak példák arra is, hogy FLP-s mindenét ebbe rakta bele...aztán lószart kapott.
De az mlm piramis alján is szopnak rendesen az emberek...akik feladják, és abbahagyják a 4. kezdőcsomag megvásárlása után (és még az az okos)."

Az internet tele van az efféle tájékozatlan emberek írásaival.

carcarias (törölt) 2012.12.17. 16:17:00

Hali
Egy valamiről rég esett szó.
Hová is lett mondjuk Kósa L. Adolf mióta ez a téma indult?? Meg még sorolhatnék jó pár nagy nevet akik mind mind azt híresztelték,hogy ennél az üzletnél jobb nincs a földön?
Ellenben jött Gidófalvi a nagy vagyonával amit betolt a cégbe,lövése nincs a termékekről viszont most ő az isten az FLP-ben. Megjelnik fél évente egyszer a rendezvényeken,általában akkor is bejelentés nélkül,meglepetés szerűen érkezik,az jobban üt a pornépnek,hiszen hallani mindenki hallott már róla,böfög 10 percet a színpadon,elhúzza a mézesmadzagot,a pénzről a csillogásról,meg az 1600 pontjától minden néző,aki manageri szint alatt van el van ájulva,hiszen lövésük sincs,hogy szerezte...

Sajnálatos módon két éve minden rendezvényen jelen vagyok,minden hónapban megfogadom nem megyek többet,aztán mégis ott vagyok,de ez már az én hülyeségem. :-) Nem vagyok FLP-s,más okból vagyok jelen,viszont hallom hónapról hónapra az összes előadást,ami egy nagy paraszt vakítás,ezekből az előadásokból tanúlni semmit nem lehet,ez mind csak mézesmadzag,minden előadó kap 20-40 percet és beszél a semmiről...
A rendezvény kezdetén amikor az a két-három maréknyi ember felvonul a szimpadra mert "elértek" már valamit,azokon az embereken kívűl senki nem jár jól aki belép. Már nem!!! Ennek vége,az ív régóta lefelé görbűl.
Vegyétek észre egyre szarabbúl megy,mióta átvitték a symába a rendezvényt már ott lehetett tudni. Kissebb hely kevesebbe kerül,a régi 5-6 ezres tömeg mára eltünt,helyette max 1000-1500-an ha jönnek. Eltűntek a sztárvendégek,helyette van idióta három tenor,nincsenek ajándékok és még sorolhatnám.
Nem ajánlom már senkinek,hogy belépjen,hacsak nincsenek millióid amit egybe betolsz és ügyesen 1-2 hónap alatt a semmittevés után minősülsz managerré mintha végig jártad volna a ranglétrát,kapsz egy mikrofont a kezedbe,elhiteted a pornéppel,hogy te ezt már nagyon régóta csinálod csak eddig nem gondoltad olyan komolyan mint most....és ezután sikeresen minősülhetsz további milliókért...ami végülis megtérűl,bőven megtérül...ezek a tények.
Ha neked csak egy dobozra van pénzed,sürgősen felejtsd el az egészet.

sasmadar77 2012.12.22. 02:03:42

@carcarias:

Bejelentés nélkül jön Gidó? LOL. Érdekes, hogy az ÖSSZES programlistában szerepelt amikor előadást tartott.
Szánalmas, hogy alaptalan rágalmakkal próbálod leégetni a céget. De ez is csak téged minősít.

sasmadar77 2012.12.22. 06:44:54

2012. áprilisi FLP újság. Az utolsó előtti oldalon ott van a program. És milyen érdekes ott van Gidófalvi Attila is.

www.flpseeu.com/archive/hu/ujsag/2012_04_HU.pdf

Ha kell előkereshetem a többit is.

Ahogy meg így elnézem milyen stílusban írsz, ahogy lenézed az embereket, meg nagyképűsködsz, neked tényleg fölöslegesek az előadások, mert tényleg semmit nem tanulsz belőlük.
Csak azt nem értem, hogyha nem kötelező ott lenned akkor minek is vagy ott. Ha egyáltalán ott vagy és nem csak kamuzol itt a neten.

sasmadar77 2012.12.22. 07:01:39

Gidó pedig bizonyára megvásárolta a pozícióját meg a pontjait. Biztos azért lett idén a világon az első az FLP-ben, mert semmit sem csinált. A semmittevésből építette fel a hálózatát. Biztos azért lett több, mint 10000 (nem 1600, bár kétlem, hogy tudnád mit is jelentenek a pontok) pontja már tavaly is, mert semmit sem csinált.
Nevetséges amit írsz.

carcarias (törölt) 2012.12.22. 09:26:56

Szerintem meg te vagy nevetséges,nyald csak a kis törpe seggét,nincs ezzel semmi baj,biztos valami idióta managger lehetsz. :-)
Egy nullát lefelejtettem ezt elismerem. Jól mondod,a törpe igen,megvásárolta a pozícióját,mint ahogyan rajta kívűl nagyon sokan.
Én is tudok linkekkel operálni,ha ott voltál most decemberben akkor tudod,hogy meglepetés vendég volt,nem bejelentette. Tessék a fellépők,érdekes nincs rajta.
s10.postimage.org/g9lo6erm1/Success_Day_Budapest20121215_HU_page_1.jpg
Aztán amit meg te belinkeltél áprilisi,tehát akkor volt utoljára,milyen érdekes ha nem fellépő akkor be se teszi hozzátok a lábát. Le se szar titeket.
Aztán áprilisba mit csinált? Marha nagy dicsőség rolls royce-val begurúlni,úgy,hogy tudod neked még csak a töredékéből vásárolt autód se lessz sohase,viszont a te lóvéd is benne van bőségesen.
Aztán ordibálja teli tűdőből,hogy mi vagyunk nektek a jövő!!!
Nem esetleg fordítva,vagy,hogy is van ez??
Térjél már magadhoz és ébredj fel végre kedves lefelé ívelő sasmadár...

sasmadar77 2012.12.22. 14:36:25

@carcarias:
Egyetlen egyszer előfordult, hogy változott a program. Ami egyébként oda ia van írva.

A pozíció vásárlásnak meg NULLA értelme van, mert forgalom nélkül nincs bevétel. Ez nem piramisjáték ahol van értelme pozíciót vásárolni.
de te nagyon okos vagy és értesz hozzá. :D :D :D

Én még május után is láttam őt előadást tartani, nem csak a succes day van.

Azért majd szójáááá ha már csődbe ment az FLP. :D :D

carcarias (törölt) 2012.12.22. 14:54:20

Változott a program,hogy a csőcselék le legyen nyűgözve. Jól megtervezett koreográfia. :-) Nem látod a fától az erdőt,miért is kell belépőjegyet vásárolni a siker napra? Mi van ha hónapokig nem hozol egy vendéget se? Ezekről miért nem beszélsz?
Ja és csak megnyugtatásképp,a symába dolgozok ezért vagyok minig ott,bár nem lenne muszáj ez már az én döntésem. Jobb lett volna,hogy ha nem jöttök át. Ekkora parasztvakítást sosem láttam még.
Vagy cáfolj meg egyetlen egy előadást mondj ami nem csak rizsa volt és egy kezdő flp-s tanúlni tudott volna belőle.
Ti csak isteníteni tudjátok saját magatokat semmi értelmeset nem tudtok mondani.
Orvosoknak,természetgyógyászoknak esetleg megy a szekér,mert a sok betegnek beadagolják,hogy a gyógyszer nem jó semmire,vegyél tőlünk terméket,az megyógyít,ja és ha már használod akkor lépjél is már be,meglátod megéri...
Te is csak egy hírtelen ihletett kapott flp-s lehetsz,aki még semmit nem tud,hogy működik ez,de majd rájössz és nem fogsz több baromságot irogatni.

sasmadar77 2012.12.22. 15:04:30

@carcarias:
Te biztos jobban tudod, hogy ki mit tanul az ott elhangzottakból. Mivel nagyon jól tudsz általánosítani.
De a "fantasztikus érvrendszereddel" meg a "tényeiddel" teljesen padlóra küldtél és kiütöttél. Megyek is sírni a sarokba. :D :D

carcarias (törölt) 2012.12.22. 19:37:42

@sasmadar77:

Az a jó az egészben,hogy te is csak kötörfalazni tudsz itt,de konkrétan egy kérdésre se tudsz válaszolni,vajon miért??? Ha én felmegyek a színpadra elötte levetítem neked képekben,hogy a világ hány pontján jártam már /a te pénzedből,a te munkádból/,utána csak azt hallod tőlem mennyi pénzem van ebből az üzletből,/a te pénzedből a te munkádból/,mi mindent megengedhetek magamnak,/a te pénzedből a te munkádból/ -persze ezt nem teszik hozzá,aztán pár szót beszélek a magán életemről,honnan indúltam,végül magasztalom a termékeket,abból te egy fikarcnyit nem fogsz megtudni,se tanúlni. Ez egy gyülekezet,hasonló mint a vidám vasárnap,végeredménybe ugyanúgy elszedik a pénzedet is.
Miért nem tart előadást sohase managgernél kisseb,de még ez is ritka,inkább zafír stb.
Aztán kezdik előröl és ugyanazok jönnek fel előadást tartani a nagy semmiről.
Ja,végezetűl vedd már észre magad,ez egy anti mlm fórum ahová írogatsz,előbb lesz a sóhivatalba igazad mint itt. :-)

sasmadar77 2012.12.23. 13:19:45

Az, hogy te nem tudod, hogy az MLM hogyan is működik az a te problémád. Az megintcsak a te problémád, hogy ezen kívül nem látsz más rendezvényt, ahol még a legalsó üzleti szinten lévők is szoktak beszélni.

Az meg pláne, hogy nem látsz mást az előadásokban. Persze te nem is akarsz, csak kell a lóvé így elvállalod a szombati melót (más okát nem látom, hogy elmész állandóan dolgozni ahelyett, hogy a családoddal lennél), aztán írigykedsz, hogy mások sok-sok munkával mit elértek. Amit persze nem értesz, mert fogalmad sincs, hogy hogyan működik az MLM.

Van valami belső frusztrációd amit az FLP-re, MLM-re vetítesz ki, mert nem tudod másképp kezelni. Remélem megoldódik..

sasmadar77 2013.01.14. 02:43:59

@sasmadar77:

És attól lenne neked igazad, mert ez egy antimlm blog? Ez eléggé szánalmas gondolkodásra vall.

carcarias (törölt) 2013.01.22. 08:39:36

@sasmadar77:

Te vagy szánalmas mert még mindig nem válaszoltál egyetlen kérdésemre se. Nem is fogsz. Szerencsére most hétvégén nem voltam ott. De hallottam ezentúl csak két havonta lesz rendezvény. :)))))) Na kérem szépen,ott tartunk ahol elkezdtem hozzászólni ehhez a fórumhoz. Leáldozóban van az flp,ez is engem igazol. :))
Te csak állítod a magadét én meg az igazat.

sasmadar77 2013.01.22. 19:34:53

@carcarias:

Érdekes lesz februárban és márciusban is. Valóban leáldozóban van. Azért növekszik a forgalom és van egyre több minősült. Nem tudom eldönteni, hogy vicces vagy szánalamas vagy-e.

Mielőtt baromságokat írsz legalább tájékozódnál. Gáz, hogy a baromságokat írkálod.
Lehet én ismerem rosszul a naptárat, de nekem nem úgy tűnik, mintha csak kéthavonta lennének rendezvények.

A sikernapra mindig is kellett belépőjegyet vásárolni, ebben semmi újdonság nincs. Nyilván nem ingyen van a syma bérlése. A te alamizsnádat is ki kell vlamiből fizetni.

Ha nem viszek embert akkor mi lenne? Volt, hogy hónapokig nem vittem. És?

Te is valamelyik bárgyúképű biztonsági őr lehetsz akinek nem futotta többre az életben.

Itt van a programnaptár. Talán ismered a naptárat.
2013. február 16-17.
Berkics Miklós - Diamond képzés
Budapest, Syma Csarnok

2013. március 30.
Siker Nap
Budapest, Syma Csarnok

2013. május 11.
Siker Nap
Budapest, Syma Csarnok

2013. május 12.
Egészségnap
Budapest, Syma Csarnok

2013. június 8-9.
2 napos képzés
Budapest, Syma Csarnok

2013. július 20.
Success Day
Budapest, Syma Csarnok

2013. szeptember 14.
Success Day
Budapest, Syma Csarnok

2013. szeptember 15-22.
Go Diamond képzés

2013. október 12-13.
2 napos képzés
Syma Csarnok

2013. november 16.
Success Day
Syma Csarnok

sasmadar77 2013.01.22. 19:36:48

Ismét csak azt tudom mondani, hogy majd szójááá ha csődbe megy a cég. :)

sasmadar77 2013.01.22. 19:41:46

Az MLM-hez meg továbbra sem értesz, de te "nagyon okos" vagy csak kár, hogy fingod sincs, hogy hogyan működik. Előbb leszel te munkanélküli, minthogy az FLP csődbe menjen.

De hát tudom vannak az ilyen okoskodó megmondó emberek akik jobban tudják, hogy ez már nem működik. Csak kissé szánalmas, hogy a tények mást mutatnak, de ők mégis osztják az észt.

Arról sem tehetsz, hogy nem tudod, hogy az előadásoknak mi a haszna. Azért vagy te még mindig biztonsági őr, mert nem érted, meg, hogy mit mondanak ott.

carcarias (törölt) 2013.01.22. 19:43:44

@sasmadar77:

5 siker nap egész évre és még be is másolod. :))))))
A többi képzés,azok eddig is voltak. :))
Tiszta röhej vagy,meg akarsz cáfolni erre bemásolod az egész éves programot ami pont hogy engem igazol. :)
Nézd már meg az elmult években hány siker nap volt évente. :)))
Maximum a nyári hónapokban maradt ki egy-egy.

sasmadar77 2013.01.22. 19:53:59

@carcarias:

Milyen képzések voltak eddig is? Ilyen kétnapos képzések eddig nem voltak csak egynapos sikernapok. Ez is a bővülést mutatja, hogy több napos képzések vannak.

Ismét bizonyítottad, hogy fogalmad sincs az FLP-ről. Köszönöm.

carcarias (törölt) 2013.01.22. 19:54:05

@sasmadar77:
@sasmadar77:
Hát még biztonsági őr is szívesebben lennék mint flp-s. :)))
Nyalod itt a seggeket hetek óta, még olyankor is ide irogatsz amikor a kutya se szólt hozzád,ráadásul akkora sötétség vagy,hogy a saját hozzászólásaidra válaszolsz. :))) lefogadom valahol eldugva öldögélsz magadban leghátúl a rendezvényeken. :))

sasmadar77 2013.01.22. 19:55:44

@carcarias:

Igen eldugva voltam most is a színpadon a minősültek között, akik megyünk Opatiába.

carcarias (törölt) 2013.01.22. 19:59:24

@sasmadar77:
Szarcsimbókból minősültél szarházivá? :-)
Gratulálok. :-)

sasmadar77 2013.01.22. 20:01:30

@carcarias:

Én is gratulálok ezzel sikerült neked is minősíteni magadat. Ügyes vagy. Majd gondolok rád a luxusszállodában. :) Ja inkább mégsem ahhoz túl fárasztó vagy.

sasmadar77 2013.01.22. 20:08:58

Csak a korrektség kedvéért tavaly 10 db egynapos képzés volt a Syma-ban idén szintén 10 db lesz csak épp 14 nap lesz összesen.

És ebben nincsenek benne az egyéb képzések amiket nem a Symaban tartunk.

Ez valóban visszaesést jelent. :)

sasmadar77 2013.01.22. 23:32:03

"Aztán áprilisba mit csinált? Marha nagy dicsőség rolls royce-val begurúlni,úgy,hogy tudod neked még csak a töredékéből vásárolt autód se lessz sohase,viszont a te lóvéd is benne van bőségesen."

Ebből is látszik mennyire fogalmatlan vagy az MLM-ről. Az én pénzem biztos nincs benne, mivel nem az ő csoportjában vagyok.
Ismét csak gratulálni tudok, hogy milyen "ügyes" voltál.

sasmadar77 2013.01.22. 23:35:20

"Hát még biztonsági őr is szívesebben lennék mint flp-s. :)))"

Ha nem biztonsági őr vagy akkor takarító? :D :D
A helyesírásod alapján kb erre lehet következtetni. :) Hány osztályt jártál ki? Sikerült az általánost csupat kettessel?

carcarias (törölt) 2013.02.02. 19:08:48

@sasmadar77:

Csupat kettessel,ez mit jelent seggnyaló? :))
Te beszélsz helyesírásról? :)
Menjél csak opátiába,azon se te gazdagodsz hanem akiknek a talpát nyalod. Mert jól sejtem ugye,hogy ezek a képzések nem ingyenesek,ezekről miért nem írsz? Könnyű minősülni egy olyan valamire amit utána meg kell venni. :) De ez nem újdonság nálatok.
Ha meg annyira jól menne a szekér mint ahogy azt itt ecseteled,nem reagálnál egy-egy válaszomra hirtelen vagy ötször,magadhoz se tudsz térni amikor ide írok. :)
Ha annyira szuper lenne minden,nagy ívben szarnál a hozzászólásaimra.
Lefogadom mindjár jön minimum három válasz egy órán belül. Ja,ha esetleg nem így lesz,akkor az csak azért mert ezt most leírtam,de biztos azt is megmagyarázod majd,hogy épp szopátiába voltál vagy valahol segget nyalni. :)

sasmadar77 2013.02.02. 22:00:53

@carcarias:

Ügyes vagy gratulálok nálam biztos jobban nya... akarom mondani takarítasz, írni nem nagyon tudsz azt látom. :)
Naná, hogy fizetnem kell egy olyan útért amire minősültem. Nem a cég fizet mindent nem ám nekem kell, sőt tripla árat kell fizetnem, meg még a szponzoromnak is én fizetem az útját. :) LOL No comment!

carcarias (törölt) 2013.02.03. 21:00:28

@sasmadar77:
Szopkodd csak a buznyák berkics faszát,az neked való,tuti ugyanolyan buzeráns vagy mint ő. :) A buzik védik ennyire egymást,ne szégyeld,hogy az vagy. Kicsi homó sasmadárka. Kuki szopi,segbe dugi,szopátia. Jól megy neked,gratulálok. :)

sasmadar77 2013.02.03. 21:08:23

@carcarias:

Látom nagyon színvonalas vagy. Értelmeset nem tudsz írni így csak a személyeskedés marad.

Nem baj amíg te azon agyalsz, hogy hol rontottad el az életed én addig is a tengerparton süttetem a picsámat. :)

carcarias (törölt) 2013.02.07. 08:21:12

@sasmadar77:
És szopkodod közben berkics kis fonnyadt pöcsét,amiért biztos még te fizetsz neki.. :) A személyeskedést meg te kezdted,olvass csak vissza. :)
De ez volt az utolsó hozzászólásom,nem vitatkozom egy ilyen kis hülye homo buznyákkal mint amilyen te vagy. Irogass csak ide nyugodtan továbbra is,látom semmi tennivalód az üzletben,ahogy mondani szoktátok,mert folyamatosan ráérsz ide irogatni,igaz a kutya se kíváncsi rá, csak én olvastam senki más,de már nem fogom.
De ne is törődj ezzel se,irogass csak nyugodtan..
Kicsi buznyák sasmadárka. :))
Na csá barom.

sasmadar77 2013.02.08. 00:30:35

@carcarias:

Nagyon ügyes vagy. Bár azt hittem többet is tudsz ennél. :)

laduczky 2013.05.12. 08:30:43

@sasmadar77:

Üdv.
Valaki esetleg meg tudná mondani mely FLP-s termékek a legkelendőbbek,amikre a legnagyobb kereslet van?
Köszi előre is

sasmadar77 2013.05.16. 23:16:10

@laduczky:
Azt hiszem már megadták egy másik fórumon, hogy a Touch doboz tartalmazza általában ezeket a termékeket.

Speed Runner Szeged 2019.03.07. 21:45:08

@Attila: De bizony kereshetsz többet mint a feletted lévő! Pont ez a jó benne! Ha többet keresel mint a feletted lévő, akkor átlépsz abba a kategóriába amiben ő is van, de onnantól Ő már nem kap utánad jutalékot! :) Nézz jobban utána az üzletpolitikának!

Johann Johann 2020.05.11. 19:47:59

Szüksége van üzleti kölcsönre vagy személyes kölcsönre. Itt gyorshitelt kérhet és könnyedén megszerezheti. Kínálunk kölcsönöket 10 000–50 000 000 amerikai dollár tartományban a különféle projektek finanszírozására. Ha többet szeretne megtudni a HITEL-ajánlatunkról, akkor javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot ma e-mailben: {williamsthompsonloanfirm@gmail.com}.
Hitel ajánlat.

Johann Johann 2020.05.12. 04:28:50

Szüksége van sürgős pénzügyi kölcsönre?

* Jóváhagyja az expressz kölcsönöket, és azonnal utaljon át pénzt bankszámlájára.

* A visszafizetés 5 hónappal a kölcsön megérkezése után kezdődik.

* Alacsony kamatláb 3%

* Hosszú lejáratú visszafizetés (1-30 év)

* Rugalmas kölcsönfeltételek és havi kifizetések

* Mennyi ideig tart igénybe venni a kölcsönt? A kölcsön iránti kérelem benyújtása után 24 órán belül várható az első válasz. A finanszírozás 48-72 órán belül megtörténik, miután megkapta a szükséges információkat tőled.

Legyen pontos és megbízható kapcsolat.

Pénzügyi támogatást nyújtunk más országoknak.

További információ és a hitelkérelmek formája társaságként vagy magánszemélyként, vagy csatlakozáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (HERICS.AGNES1@GMAIL.COM)

Vegye fel velünk a kapcsolatot ma e-mailben: HERICS.AGNES1@GMAIL.COM

Johann Johann 2020.05.12. 04:29:21

Szüksége van sürgős pénzügyi kölcsönre?

* Jóváhagyja az expressz kölcsönöket, és azonnal utaljon át pénzt bankszámlájára.

* A visszafizetés 5 hónappal a kölcsön megérkezése után kezdődik.

* Alacsony kamatláb 3%

* Hosszú lejáratú visszafizetés (1-30 év)

* Rugalmas kölcsönfeltételek és havi kifizetések

* Mennyi ideig tart igénybe venni a kölcsönt? A kölcsön iránti kérelem benyújtása után 24 órán belül várható az első válasz. A finanszírozás 48-72 órán belül megtörténik, miután megkapta a szükséges információkat tőled.

Legyen pontos és megbízható kapcsolat.

Pénzügyi támogatást nyújtunk más országoknak.

További információ és a hitelkérelmek formája társaságként vagy magánszemélyként, vagy csatlakozáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (HERICS.AGNES1@GMAIL.COM)

Vegye fel velünk a kapcsolatot ma e-mailben: HERICS.AGNES1@GMAIL.COM
süti beállítások módosítása